Babyb 3 ay 24 günlük bebeğim uyanıkken asla mama yemiyor ağlıyor itiyor.mama ,biberon değiştirdim tüm tetkikleri yaptırdım. Bu durumu yaşayan çözüm bulan oldu mu acaba
sheyda9191 Babyb atak döneminde olabilir. Ben o dönemde kucağımda squat yapar gibi eğilip kalkarak çözüm buldum. Bir de avizelere ilgisi çoktu. Beslemeden önce bir kez vuruyordum avizeye. Sallanmasını seyrederken veriyordum bende
Ysmndnz_ Babyb benim bebeğim de 2 ay 7 günlük tam bir haftadır mama reddi var asla beslenmek istemiyor 5 saatte bir zorla ağzına sıkıyorum mamayı çıldırıyor
Babyb sheyda9191 eskiden avizeye bakardı şimdi hiç bi güç yediremiypr gündüz o kadar hareketli li itiyo sürekli biberobu
Ysmndnz_ sheyda9191 nedir bu avize sevdası benim bebeğim de doğdu doğalı hep avizelere bakıyor 9 haftalık oldu Şuan avizelerle konuşuyor resmen
Arasgunes25 Benim ikizlerim de aynı durumda uykudayken veriyorum uyanıkken mümkün değil ağızlarında tutuyorlar yutmuyorlar
Babyb Arasgunes25 uykuyuda sürekli yakalayamıyorum ve günde alması gerekeni alamıyolar sadece uyanırken içince. Neden böyle oldu bu çocuklar
Babyb Arasgunes25 uykuyu yakalayabiliyo musunuz ben sürekli yakalayıp yediremiyorum çok az almış oluyo
Arasgunes25 Babyb valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum ayağımda sallayarak uyutuyorum uyuyunca besliyorum hemen Tek bakıyorum birde aşırı zorlanıyroum