Arkadaşlar oğlum bir ay gripti çok zor atlattı bı yandan dis çıkarmıştı onla birlikte 9aylik bir ay boyunca ek gıda yemedi sadece anne sütü aldi ve haliyle zayıfladi ateşi yoktu geçmeyen grip ti neyse iyileşti 1 buçuk hafta derken yine grip oldu gerçekten oğluma iyi bakıyorum kıyafetine önem veririm terledigi gibi kıyafet değiştiririm dikkat ediyorum ama gece 5 e yatamamisti dış ağrısından yatirip yatmistim 6 da kalktı eşim dedi Cumartesi iş e gitmicem ben saliyayim ayaginda sallarken eşim uyuyo kalmis üstünü ortmemis hasta oldu 1 ay geçmeyen hastalık da esimin köyune gitmiştim evime gelmeye 1 gün kala üsuttu soğudu birden köy evime gelmeye yakin iki kat bide yelek giydiriyordum benim çocugum hasta olunca emekliyemiyor halsiz oluyor ek gıda yemiyor emziriyorum oda az içiyor Allahtan şuan ishal deil 1 ay boyunca ishaldi simdi de ateş var düşüp kalkıyor şimdi diceksiniz Hastaneye goturmuyonmu ben evime geleli 1 buçuk ay oluyo neredeyse 7 kere gitmisliigim var hava kullandık antibiyotik ağrı kesiciler İshal kesici fayda etmiyordu ama dün akşam sadece bi hava verdiler ztn onu evde yapıyorduk 2 günde bir rahatsız olunca çocugum hasta olsun istemiyorum 1 bucuk haftadır yeni yemek yiyordu biraz topladi kendini derken yine yemek yememeye başladı çocuğumla sofraya oturunca hazırladığım yemekgi bitirince doydugumu hissedip yemek yemek istemezdim yemek yemeyince de ise iştahım olmazdi ogluma iyi bakıyorum dışarı çıkarmıyorum fazla oğlumun şimdi zamana kadar bı kere çıkmıştı ateşi bı kaç kere grip şimdi ise ateş bı çıkıyor bı iniyor calpol kullanıyorum sadece ateşi olduğu zaman üst bedendekileri çıkartıyorum islak bezle sildirmeyi bırakmıyor 6 da ateşi vardı düştü çok şükür yattı dün akşam 38 8 di evde Hastaneye götürdük Bağcılar 38 dedi ateşi öncelik vermediler 2 saat bekledik ateşi düşmüştü çok terliyordu hava verip gonderdiler eve oğlum hasta olunca moralim çok bozuk oluyo bide bu akşam a yemeğe misafirim var köyden gelmişler esimin akrabası eşim diyor öğlen gelecem eve evimi temizlim yemek mi yapim çocuk lami ilgilenim kafayi yiyicem oğlum hasta iken istiyorum ki kimse bize dokanmasin çok şükür ateşi düştü oğlumun size sorum ateşi çabuk nasıl dusurebilirim yardımcı olun bana çok kötüyüm ya iki saatlik uykulayim oğlumu n başında bekliyorn herşeyi yaparım onun için ama herşey üst üste geliyor oğlum kaldiramiyor grip dis bide cuma günü aşı yaptılar ondan da olabilir bu ateşi