Mfmf2211 Kızım altı buçuk aylık uykusu olduğu bariz belliyken bile uyumuyor. Gecem gündüzüm birbirine karıştı. Sallıyorum olmuyor besliyorum olmuyor kendi haline bırakıyorum olmuyor. Artık uykusuzluktan bayılmak üzereyim…
yagmursen Mfmf2211 bizimki 1 yaş ama aynı haldeyim, uyku düzeni şaştı durduk yere gece gündüz tersine döndü ve ne yapsam düzelmiyor. Gündüz kısa kısa uyuttum yine ayakta… önerisi olan lütfen beni de etiketlesin :(
aise_kzn Mfmf2211 ah ah bu bebekler neden böyle 8.5 aylik uyandi hala sallıyorum gunduz de çok uyumaz gecemiz de gitti
yagizinannesiiiiiiiiii Mfmf2211 8 buçuk aylık uyumuyor tam uyudu diyorum ağlayarak uyanıyor tükendim napicam bilmiyorum ya
Nisanida yagmursen suan bende. 1 den beri sallıyorum 😣uyumuyor uykusuzluktan bayılmak üzereyim 10 aylık bebeğim ve günlerdir tükendim
patiseverr_ yagmursen bizide 1 yas çocuk yaşına gırdı huyu suyu degıstı farklı bı çocuk oldu resmen . Uykular bızdede haram oldu uyusana uykuda sureklı ağlayarak kalkıyor 😒
salakmisincemilee yagmursen 11 aylik aynisi ya gece gunduz kalmadi 8.aydan beri biyle uykusuz da biraksam uyaniyor ve geri uyutmak mumkun olmuyor mecbur kalkip oturuyoruz bu bazen sabah 5 6 ya kadar suruyor
yagmursen Mfmf2211 doktorun yapabileceği bir şey yok ki, iyi bir doktorsa bir şey yapmaz, değilse uyku damlası verir.
patiseverr_ yagmursen nebi süresi acın gerçekten iyi geliyor .1 kac gündür onunla bıraz daha sakınlıyor
Mfmf2211 yagmursen derdi ne anlamıyorum ki altı temiz karnı tok yani bir bebeğin keyfiyen uyumaması çok saçma geliyor bana.
Mfmf2211 patiseverr_ valla üstüne tövbe estağfurullah hatim de indirsem uyumuyor bu bebe. Hala sallıyorum saat 4…
patiseverr_ Selenuyar valla ben bır kac gündür nebi suresini keşfettim Rabbım yardım edıyor onu açınca daha huzurlu oluyor sankı sızde bı deneyın telefonu açıp yatağın kenarına koyun sizde huzur bulursunuz 🤲
yagmursen Mfmf2211 diş olabilir, atak olabilir ☹️ bizimki hastalandı sonrasında böyle kaldı ne yapacağımı şaşırdım
Mfmf2211 yagmursen diş mevzusundan bende şüpheleniyorum ama bebeğimin ateşi de yok bilemedim ya yarın bir sağlık ocağına götüreyim en azından içim rahat etsin bir problem olmadığını duyayım.
yagmursen salakmisincemilee bizim daha 2 hafta oldu ama ne diyorsunuz ya aylardır böyle amannn korkunç😔
Mfmf2211 Bugün eczacımıza danışarak bir damla aldım, inşallah iyi gelir yoksa kafama huni takıp gezeceğim artık. 🤣