Anneysenbirdahadusun Kızlar 5 ay 14 gün oldu doğum yapalı sezeryan dikişim hala kızarık ve kabarık ve bazen çok sancı yapıyor acaba intihapmi kaptı sizin dikisleriniz nasıl ?
Damlatugce Anneysenbirdahadusun kızarıklığı için krem kullanabilirsiniz ama o sancı üşüttugunuz zaman hep olucak malesef
Miniktirtillarim Damlatugce 2 sezaryan oldum sonuncusu 49 gun evveldi Hic sancilanmadim ben bunca zamandir digerindede ayni sekilde Usutunce dikis izi sızlar ama sanci girmez. Kizariklik icin dr belki krem verir onu bilemiyorum Anneysenbirdahadusun
Damlatugce Miniktirtillarim benimde 21 gün oldu 2 inci Sezaryanimi olalı dehşet şekilde ağrım oluyor ama doktora gittiğimde bu durumun normal olduğunu kendimi usutmemem gerektiğini söyledi . Patigimi yelegimi bir çıkarayım gün boyu ağrısını çekiyorum
Anneysenbirdahadusun Miniktirtillarim teşekkür ederim doktora goruneyim bir yoksa izi felaket kaldı kabarcık şeklinde
Anneysenbirdahadusun Damlatugce bende ilk iki ay çok çektim şimdi baya bir belli dikiş yerim bazilarinda hiç yok usuttum ondanmi izi kaldı bu kadar diye düşünüyorum