OzzRml Merhabalar 2,5 aylık bebeğim var. Bundan 1 ay önce büyük hevesle solomombaby nin yenidoğan aparatlı kangurusunu aldım. Şimdiye kadar 5 6 kez denememe ragmen bebeğim içinde huysuzlandı kullanmaya başlayamadım bi türlü. Aparattan mı kaynaklanıyo yoksa kanguruyu da mı sevmeyecek anlayamadım. Siz kanguruya nasıl alıştırdınız. Sevmesini saglayacak bişey yapabilir miyim?
Elele OzzRml o dönemde benim bebeğim de sevmiyordu hep evde deneyerek alıştırdım beş dk on dk ayna karşısına geçip oyalıyodum oynatıyodum biraz daha büyüyünce sevmeye başladı alıştı biraz sıkıya gelemiyorlar galiba alışık da olmadıkları için tam iki buçuk aylıktı ben de hevesle aldım oturtamadım satmayı bile düşünmüştüm şimdi çok şükür hala kullanıyoruz
KumsalNesra OzzRml ben de hevesle alıp kullanamamıştım,çok kucakçı olmasına rağmen,biz aldğmzda 3,5aylıktı..satmayı düşündüm burdan hatta yazdım🙃snra snra alıştı ama şu an 1yaşına girecek ve benim herşeyim oldu,alışacaktır
Aysktr OzzRml sadece bekle o zamanlar öyle oluyor benim kızım 5 ay 19 günlük en sevdiği kangurumuz ilk tanıştırdığımda 3 aylık falandı ağladı huysuzlandı çıkardım bidaha da koymadım ama simdi bayılıyor 😂
Sakura-chan OzzRml ilk bindirdiğimde sevdi ikincisinde ağladı 3. Sünde durdu ama mızırdandı . Sonra farkettim ki ayak kısmı acıyor . Biraz açtım şimdi sesi çıkmıyor. Ayak kısımlarına falan dikkat edin acıtmasın güzel ayarlayın . Belkide acıtıyordur
OzzRml Elele KumsalNesra Ben de bugün evde biraz deneme yaptım. 5 dk falan içinde durdu. Galiba kanguru sıktıgı için içinde bunalmaya başlıyo. Sıkıya gelemiolar gerçekten ama zamanla öğreneceğine eminim. Ben çok sabırsızlanıyorum çnkü markete falan arabasıyla gitmek zorunda kalıyoruz. O da baya zorluo beni tangur tungur😁
OzzRml Sakura-chan Bacak kısmını hafif yanlara alıyorum M duruşu bozmayayım diye. Ama normalde kafası omzuma yakın durmayı sever. Kanguruda biraz daha altta durması gerektiği için bunalıyo. Ben de zamanla hallederim bunu inşallah
Esrahr OzzRml ben elektrik süpürgesi çalıştırdığım zaman kızım durmayınca kucağıma alıp iş yapıyordum haliyle canım çıkıyordu. Daha önceleri o kadar çok denedim ki kanguruyu keyifli olduğu an ayna karşısı elinde sevdiği oyuncak hiç bir şey sevmesini sağlamadı. Bir gün temizlik esnasında takatim kalmadı aynanın karşısında kanguruya yerleştirdim kızımı çığlık atarken süpürgeyi çalıştırdım izlemeye başladı ve sustu o gündür arayı soğutmadan devamlı kanguru kullanıyorum. Kızım 6 aylıkken kabul etmiş oldu☺️
OzzRml Esrahr her bebeğin kabul etmesi için bi an var demekki :) büyüdükçe kullanması da kolaylaşıodur hem