Avukatanneyim Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda gördüğünüz üzere kızım resmen gece 2 de uykuya dalıyor. Diş çıkartma sürecinde miyiz onu da tam anlamış değilim. Kızım 11 ay 13 günlük henüz 1 tane dişi bile çıkmadı. Bundan 1 hafta önce huysuzluklar uykuya direnmesi başladı. 1 hafta öncesinde yine en azından 10:30-11:00 gibi uyurdu ama şimdi resmen bu saati bekliyor uyumak için. Tavsiyeleriniz neler uyku saatlerini nasıl ayarlamak gerekiyor? Günde kaç uyku olmalı?
yazgulu123 Avukatanneyim bizde öyleyiz kaç gündür 1.30 ta uyuyor sıyırıcam. Yarın erken kaldırıcam bakalım. Durum nasıl olur
Yusufff-41 Avukatanneyim biz daha dört aylığız başladık uyumamaya Allah tüm annelere sabır versin pıpışa devam 🥲
Alparslan616161 Avukatanneyim 7. 5 aylık 6.5 aylığa kadar bnm Oğlum da öyleydi gündüz uykularını kısalttım hani akşamda 10 11 gibi uyur sabah 7 ye kadar mamasını yer bidaha yatar 10 da kalkar öğlene kadar uyanık olur 1 gibi tekrar yatar 1 saat sonra kalkar 5 6 gibi uyur 2 saat sonra kalkar zaten 10 11 gibi kendisi uykuya geçmek istiyor
Asyaveannesi04 Avukatanneyim benimki de 10ay 24 günlük 1 haftadır gece 3den önce uyumuyordu sabahta 12 de kalkıyordu bugün bir gündüz uykusu yaptırdım akşam da 11de uyuttum 🤦🏻♀️ kabus gibi ya
BegumKolac 10 aylığız;Gündüz tek uyku yaptığımızda akşam erken uyuyoruz.Doktorumuz akşam 5’ten sonra gündüz uykuları bitmiş olsun dedi.Sabah çok erken kalkmadıysa,tek uyku yaptırıp gece uykusuna 9’da yatırıyorum.
salakmisincemilee Asyaveannesi04 ben oyle yaptigimda 1 saat uyuyup kalkiyor bi daha da uykuya donmuyor kafayi yiycem aylardir bu sorunla basetmeye calisiyorum
Civciv222 Avukatanneyim ben gündüz geç kalkıp fazla uyuyan bebeklerin geç uyuduğunu düşünüyorum ama kendi bebeme akşam uyumayı ogretemedim sabah uykusu seviyor diyorum artık 🤭
Avukatanneyim salakmisincemilee bugün tek uyku yaptırdım akşam 8:30 da gece uykusuna uyutayım dedim 23.00 da yine uyandı şimdi uyumuyor…
salakmisincemilee Avukatanneyim ahh canim bizim ki aylardir boyle 2 uykuda yaptirsam tek uykuda yaptirsam aksam 9 10 gibi yatirsam bile uyaniyor boylece 3 uyku yapiyor ve sabahliyor
Perilice20 Avukatanneyim 10 aylık bebeğim, gece iyi uyuduysa gündüz tek uyku yapar, genelde akşam 8-9 gibi yatırmaya çalışıyorum ne zaman uykusu gelirse. Ama gündüz çok uyutmam ki istesem de uyumaz zaten