Byz2019 Bu atakta beslenme reddi yaşadınız mı ve ne kadar sürdü bebeğim iştahlı bi bebekti 3 4 gündür hiç bişey yemiyor 30 cc mama içiyor
Bendiyebiri Byz2019 uyumuyor benim ki kafayı yicem zaten çok yiyen bir bebek değil günlerdir doğru düzgün uyumadım kızım da uyumadı
Byz2019 Bendiyebiri benimkide gece kuşu oldu resmen uyumamak için herşeyi yapıyor asla yemek yemiyor Allah yardımcımız olsun 😔
ayse9690 Ay atağını iliklerime kadar yaşadım ama geçiyor merak etmeyin. İlk uyku düzenimiz bozuldu, gece sürekli uyandı. Sonra huysuzlaşmaya başladı, sürekli kucak ve yanında olmamızı istedi. En uzun atağımızdı sanırım 1 ay kadar sürdü. İştah konusuna gelirsek az yemeye başlamıştı bende çok zorlamadım. Yemek istediği kadar yedirdim ama normal düzenine göre 3-4 saatte bir yemek veya mama veriyorsam bu atak zamanında 1.5-2 saatte bir teklif ettim. Üzülmeyin annelerim yalnız değilsiniz, zor biliyorum ama gerçekten geçiyor. Sadece eşimin yardımıyla büyütüyorum ailelerimiz uzakta hep. Şunu anladım ki siz ne kadar stres yaparsanız bebekte bundan o kadar etkileniyor. Biraz sabır bugünlerde geçecek diye avutuyorum kendimi :)) sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil
Birannisbirbebis ayse9690 gece uykuları çok kötü saat başı uyanıyor oturup ağlıyor birde uyuyormuş gibi yapıyor üzerini örttüğüm an gülerek uyanıyor 😅 çokta zor uykuya dalıyor umarım geçicek 🤲🏻
Byz2019 ayse9690 ne kadar umut verici bir cevap sağolun 😊 uyku huysuzluk hepsi var ama yemek mevzusu beni üzüyor zayıfladı bile 3 4günde inşallah uzun sürmez