anayimbennana Kızlar bi ürün sattım ama kargolar dolu esnafa bırak seçeneği nedir nasıl, oluyor yakınımda bi market vsr da güvenilir midif
Hep_mi_uykusuz anayimbennana 2 3 saat sonra tekrar deneyin kod almayi ben de baktim doluydu gece aldim boşluk vardi
Balim61 anayimbennana onlar ucreti yatirdgi icn urun sarildi olark isaretleniyomus bnde gecnlrde sattimda csnli destekden oyle bilgi verdiler. Esnafa birak secenegini canli destege sorun yinede ucret almada soeun olurmu diye cunku kargo onaylandgnda ucret size dolap tarafindn aktariliyo. Bende sattm dga once ürün 3.3 gun oncede akülü araba sattim ama trendyol exspres buyuk oldgu icn almadi dier firmalrda uzak baya hize aracmz yok goturemedik iptal ettim satisi
findiginannesi_ anayimbennana Gardropstan satın hem ücret kesintiniz olmaz hemde istediğiniz kargo ile gönderebiliyorsunuz
theanalikko anayimbennana ben öyle yapıyorum çok rahat. Kargolar bana çok uzaktı market hemen yakıncacık. Kodunu üstüne yapıştırıp paketi veriyorum o kadar.
anayimbennana Misafir020406 ealimother menek16 ArenAta tatlibiranneo theanalikko findiginannesi_ Balim61 Hep_mi_uykusuz Çok teşekkür ederim kızlar kargo kodu alabildim sonunda ü🙏🏻
tatlibiranneo findiginannesi_ gardropstan daha gazla oluyor bir iki satış yaptıktan sonra sizi elit üye yapıyor geçenlerde ürün sattım ürün 15 tl di hasıma 1 tl attılar
ArenAta @anayimbennana Sabah 9 civarı ve biraz geçe almayı deneyin ben genelde hep öyle yakalıyorum hiç şaşmadı şimdiye kdr hafta sonu çıkşnda hep böyle genel dolu oluyor❤
menek16 anayimbennana destekten yazın açıyorlar geçen gün bende de dolu yazıyordu destege yazdım 10-25 dk sonra açıldı
ealimother anayimbennana teslimat noktası oluyor yani kargo şubesi gibi düşünebilirsiniz zaten oraya gittiğinizde kodu söylüyorsunuz hemen gözüküyor uygulamada teslim ettiğiniz oradan alıyor kuryeler
Misafir020406 anayimbennana Sabah 7den sonra bakarsanız bütün kargolar boş oluyor kod almak daha kolay