Gzde12 Kızlar merhaba bebeğim 1 aylık emziriyorum fakat sütüm yeterli değil sma mama kullanıyorum ama kabız mamayı değiştirmek istiyorum sizce hangisi almaliyim
Oglumm_ Gzde12 bende bebeğime ilk aptamil kullanıyordum kabız yaptı gazı çok oluyordu sonra bebelac gold a geçtik, bebeğimin kusma problemi var sadece oda reflüsünden dolayı, mamadan memnunum 7 buçuk aylığız hala onu içiyor bi sıkıntımız yok
Biz3kisiyiz_ Gzde12 biz hipp combiotik kullanıyoruz doktorumuz onu önerdi gaz ve kaka sorunumuz vardı 5 aylık 2 aydır kullanıyoruz suanlik sıkıntı yok bakalım+ relaktaz diye ilaç kullanıyoruz.
menek16 Gzde12 Her mama her bebege yaramıyor malesed deneme yanılma ile bulabilirsiniz hipp sma bize gaz kabız yaptı evolvia kokulu kusma yaptı aptamil comformil ve normal aptamil iyi geldi şuan aptamil kullanıyoruz
Elif_demir2134 Gzde12 elinden geldiğince emzir ama illa da yetmiyorsa ben iki çocuğumu da Bebelac ile büyüttüm herhangi bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim ❤️
kubrella Gzde12 bende aynı durumdayım mama veriyorum bizimki evolvia probiyotik olduğu için kabızlık yapmıyor
Mrv0012018 Gzde12 aynı şeyi bende yaşadım ama geçici birşey bu bende sma kullanıyorum değiştirmeyin mamanızı. Anne sütüne en yakın içerik sma mama. Ne kadar zamanda bir yapıyor kakasını
Dilruba_1 Golden goat Hiç problem yaşamadık gaz kabızlık vs gerçi benim kızımın normalde de böyle problemleri yoktu hiç ama içeriği temiz de bir mama
Olimbonii Gzde12 Benim bebegimde farkli mamalarda kabiz oldu hipp combiotic kullanıyorum memnunum kabiz yapmiyor hic ve anne sutune en yakin en doğal olan mama oymuş memnunuz biz
Damlasnc Benim de sütüm yeterli değildi motillium diye bir ilaç kullandım neredeyse kulagımdan bile süt gelecek. Aslında sindirim ilacı gibi bir şeymiş yan etkisi süt getiriyor