Bihteeeer 10 aylık bebeğim 1 aydır bu şekilde artık yorgunluktan bitkin düşüyorum sürekli emmek için uyanıyor yada ayağımda sallanmak için sabaha kadar bi 5 kere daha kalkar herhalde ne yapıcam ben kızlar off😔
Momomom Bihteeeer suan aynı durumdayım bebeğim ayağımda ve demin öyle ağladı ki kıyameti kopardı bende ne yapacağım bilmiyorum 13 aylık oldu
Zeygun Bihteeeer bende tam olarak aynı durumdayım 10 aylık kızım aşırı sinirli bir bebek gece emzirmeyi bıraktırmak istedim sırf uyanmasın düzenli olsun uykusu diye onu da başaramadık
lalbg Bihteeeer gece beslenmesini kesmeniz gerek ama nasıl yapacağınıza dair fikrim yok bi fikir veren arkadaş çıkar umarım😊
Ccyyln Bihteeeer bizde de durumlar aynı 9 aylığız şu an ayağımda uyuyor ve yatağına koymaya korkuyorum uyanır diye sabaha kadar yarım saatte bir uyanıyor emmek için de değil istiyor ki ayağımda sallayıp pış pış yapayım çocuğu erken uyuyup uyanmayanlara o kadar özeniyorum ki
Selveraytkn Bizde 10 aylığız erken yattığı zaman sabaha kadar 10 20 kere uyanıyor ama saat 11 gibi uyuduğunda 2 3 kere mama için kalkıyor