birbebelianne Zorlu bir diş çıkarma döneminden geçiyoruz bu dönemde bebekleri rahatlatacak , bu dönemi daha kolay atlatmamızı sağlayacak şeyler var mıdır? Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
Gzd_erclk birbebelianne kesinlikle demeyim ama bende işe yarayan şey hindistan cevizi yağı ile saatte 1 kere parmağımla masaj yaptım. Nasıl zor geçiyor mesela çok mu huysuz?
burcuo birbebelianne karanfili ezip zeytinyağa bekletip dişlere sürmeyi okumuştum burada. Denemedim ama dilerseniz araştırın. Tetagil diş granüllü kullanıyorum, ağrıları biraz alıyor gibi. Geçmiş olsun.
birbebelianne Gzd_erclk evet çok huysuz ateşi çıkıp iniyor sürekli kucak istiyor bazen kucakta bile durmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
birbebelianne burcuo evet bende ondan kullanıyorum ama sanki benim bebişime çok faydası olmadı gibi 🤦
Linaduygu burcuo bende onu kullanıyorum rahatlatıyor bence de onun dışında diş kaşıyıcı bile istemiyor ağlıyordu hep eller ağzındaydı onu kullanınca ellerini de çok götürmüyor artık
Hellomoto Dentinox jel tetegil den daha iyi geliyor ama yine de ağrısı oluyor heralde gece ağlamaları var calpol veriyorum. Yazın soğuk salatalık veriyordum şimdi korkuyorum hasta edecem diye