Busbus03 4 ay 10 günlük olduk sürekli uyumak istiyor en fazla 1 buçuk 2 saat sonra ağlıyor uyku için hatta bazen katılıyor ve uyurken ağlıyor hemen uykuya dalmak istiyor aynısını yaşayan var mı
Mete23-6-2022 Busbus03 oğlum da öyleydi şimdi 5 aylık uyku süreleri kısaldı bi kaç gündür daha az uyumaya başladı
Kasendem Busbus03 ay ne güzel keşke bizimkiside uyumak istese 😂 şuan uyıtmaya çalışırken yazıyorım 4 saattir uyanık bana mısın demiyor 3 ay 22 günlük
ahannelik Busbus03 benim bebeğimde oyleydi cok severdi uykuyu evde kıyametler kopsun dugun dernek olsun o hep uyurdu 😂😂😂 şuan 1 yasında maşallah diyelim uykuları duzenli uyku yonunden hic sıkıntı yasamadım simdiye kadar bence sizde sukretmelisiniz 🥰🥰
Feyzanbebek1 Bizde de tam tersi sürekli uyanık kalmak istiyor 🤦🏻♀️3 buçuk aylık geceleri 2 den önce asla uyumuyor
Kasendem Feyzanbebek1 benimkini kucağımda uykuya dalmışken beşiğe bıraktım fal taşı gözler aynı enerjiden Rabbim bana da verse keşke
Feyzanbebek1 bademerve_ ben iyice dalınca kundak yapıp koyuyorum beşiğe yoksa elini kolunu sallaya sallaya uyanıyo geri 🤦🏻♀️
Feyzanbebek1 Kasendem Allahım yaaa hep aynı bu bebişler 🤦🏻♀️benimde komşum adile Naşit gibi açtı yine gözlerini diyor 😂
bademerve_ Feyzanbebek1 ben alıştırdım 1.5aydır kundak yapıp uyutuyorum yarım kundak yapıyorum sadece kollarını bağlıyorum yoksa hayatta uyumaz
Aselbala Busbus03 ayy ne güzel bizimkide uyumamak için direniyor 😂😂 1 saattir uyutmaya çalışıyorum ben yatırıyorum o kafasını kaldırıyor 😂😂
Feyzanbebek1 bademerve_ aynen bende yarım kundak yapıyorum bacaklarını sıkmak istemiyorum kollarını oynatamayınca bu seferde ayaklarını yukarı kaldırıp yorganı açıyo 🤦🏻♀️🙈
bademerve_ Feyzanbebek1 😂😂😂😂 benim kızımda üstüne bişey örtülsün hiç istemiyor doğduğundan beri 😂😂😂😂😂
expectopatronum Busbus03 o aylarda uyku penceresi o kadardır zaten bebeklerin. Çok normal yani bebeğiniz ☺️
Busbus03 expectopatronum baya yorucu olmaya başladı 🙈 1 bucuk saat bile durmuyor çoğu zaman bir de uykuya direnme başladı