Busbus03 4 ay 10 günlük olduk sürekli uyumak istiyor en fazla 1 buçuk 2 saat sonra ağlıyor uyku için hatta bazen katılıyor ve uyurken ağlıyor hemen uykuya dalmak istiyor aynısını yaşayan var mı
Aslanbebek38 Busbus03 benim bebegimde 64 günlük hiç uyumak istemiyor. Uykusundan aglayarak uyanıyor. Sabahtan beri hic uyumadı ve aglama krizleri.
Hayat46 Busbus03 bacım daha ne istiyorsun Allah’tan brak uyusun😀 herkez çocuğum uyusun diye can atar sen tam tersisin 😀 hem yata yata büyürler dert etme 😀
bayankitapkurdu Busbus03 normal ama. Benim oğlum da 2 saat uyuyor 2saat uyanık tutardım. Öyle uyku düzeni oturtmuştuk. Hep saatli uyuduğu için saati geçerse kıyametler kopardı
Kidssim Busbus03 canım bırak uyusun sonra hiç uyumuyorlar benim bebeğim de sürekli uyuyor diye dertleniyodum şimdi gördüm günümü 😂😂😂😂
Hayat46 Aslanbebek38 belki bı yeri ağrıyordur bı öğün ağrı kesici vermeyi dene ve kucağında uyutmayi dene belki kokunu almak istiyordur
Ssssshhh Hayat46 siz şaka mısınız? Yok artık. 4aylık çocuğun uyurken ağlamasına tavsiye ağrı kesici mi? Yok artık.
Busbus03 bayankitapkurdu of bende saatli uyutmaya çalışıyorum ama bazen 1 saat bazen 1 bucuk saat sonra uyumak istiyor zorla anca 2 saat tutarsam
ipekkizinanasi Böyle bir konu açmak bir gün banada nasip olur mu ya 😂 kendi haline bıraksam koca insanla aynı zamanda yatıp kalkacak öyle boncuk boncuk gözleri açık 😅 1 buçuk 2 saat zaten o aylardaki bir bebeğin uyanık kalabileceği bir süre aslında
Hayat46 Ssssshhh çocuğun dili mi var konuşacak ağlayarak belli edicek bı sıkıntısi olduğunu!! Bence sen şaka gibisin ne bekliyorsun acaba ? Gereksiz yorum yapma
Birdunyabircennetannesi Busbus03 Bir gün bende oğlum çok uyuyor der miyim acaba 😅 Bacım ilerde uykusu çok çok azalacak tadını çıkar 😅