melis_duru Songulayaz ben koparır da boncuk yutar diye cesaret edemiyorum 😕 künyesini bile 2 kere kopardı
hellomom Ben 3-4 ay önce almıştım ama bir iki sefer kullanıp korktum takmadım bida. Ama son 10 gündür kozım cok huzursuz, dişlerinden rahatsız olduğunu düşünüyorum, ve son çare kolyeyi taktım. Dünden beri sanki daha rahat gibi ya da denk geldi bilemiyorum. Salyası çok yok kızımın o yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım ama kuzenim salyasına da iyi geldiğini söylemişti.
Dilaraa Songulayaz verazeyn diye bir sayfa var güverek alabilirsiniz orijinal ürünler satıyor. Sahtesi çok var instadan falan almayın derim
hellomom Songulayaz tots and more. Diğer yerlerden pahalıydı biraz ama kuzenim burdan almış işe yarıyor dedi diye bende ordan almıştum.
16022019 Bende kullanıyorum cidden salyası azaldı daha az huysuzlanıyor tavsiye ederim. Kehribar sepetinden almıştım sertifikalı
hellomom Ygz14 kızım çok hareketli, koparır yutar diye korktum. Gerçi şu an hiç elini götürmedi farkında değil belki de. Daha öncede gaz için ayak bileğine takıyordum, ama ayaklarını ağzına almaya başlayınca onu da takmadım.
Tugbaomerr3452 Bende almak istiyorum ama o kadar çok satan sayfa var ki orijinal sertifikalı diyorlar ama fiyat farkları var nerden bilicez tamamen orijinal olduğunu