Aylin-karaca1 Bebeğim biberon tutmuyor beni bile zor emiyor .sizce napmalıyım beni aydınlatın kızlar çok zor durumdayım😓
Damymom Aylin-karaca1 benimki de öyle beni emiyor ama sütüm az mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum ama biberon tutmuyor geri itiyor parmağımı damağına dayayıp şırınga ile besliyorum çok zor oluyor
Egeninannesiii22 Aylin-karaca1 uyku halindeyken emzir ve mama icin ilk başta kaşık öneriyorum tadına vardıkça mamayı ister heralde ben öyle yaptım iki durum icin de( hala gazı varken biberon istemiyo kaşıkla veriyorum baktım rahatladı biberonu veriyorum alıyo)
Alparslan616161 Aylin-karaca1 damaklı biberon dene bnm oğlumda normal uçları tutmazdı damaklı denedim o uçtan başka uç Asla tutmaz bi ara biberon patladı o uca göre evde biberon yoktu büyük biberon vardı onu verim dedim de normal uç diye almadı eczane ararken çocuğum perişan oldu anne sütü de almıyordu idare etsin
ElifMinel Aylin-karaca1 kullandigin biberon çok önemli bence kuzum ben mama takviyesi vermeden önce su veririm diye siradan biberin almıştım kızım sürekli itiyor yada kusuyor gibi oluyordu nuk natural sense biberonunu aldım şükür hic oyle sorun yasamadim tabi tokken vermeye calisirsam hariç ama ac ise itme sorununu aştık
Aylin-karaca1 Egeninannesiii22 biberonlarla denedim kaşıkla denedim yok ağzını sımsıkı kapatıyo ıııı diyo
Aylin-karaca1 Alparslan616161 çok zor ya çok çaresiz kalıyo insan kauçuk uçlu bile denedim acaba hani yumuşak alırmı diye 1 ay zor kullandı ondan sonra bir bıraktı atak döneminde bi daha ağzına sürmedi .
1MahurunAnnesi Ben Philips, chicco ,Tommy tippie , wee baby ve aklınıza gelebilecek bakkal biberonuna kadar herşeyi denedim almadı bebeğim sonra lansinoh aldım ve şimdi suyu bile onunla içiyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Aylin-karaca1 1MahurunAnnesi ilk lansinoh ile başladım .atk dönemleeinde hep biberon değiştirdim .lansinohtan başladım chicco aonra philips .aklınıza ne gelirse .bakkal emziğine bemzer biberonları bile denedim yok yani
Alparslan616161 Aylin-karaca1 ilk zamanlar ben nuukun ucunu denedim anne memesi gibi sonra normal damaklıya alıştırdım inşallah sizde tez zamanda aşarsınz bu sorunu gerçekten çok zor mama reddi yaptığı zamanlar bende çok sıkıntı yaşadım anne sütü almayınca hepten çaresiz kalıyordum
Ezgiiiurass Aylin-karaca1 3. Ayımıza girdiğimizde oğlumda biberonu reddetti benide az emiyor sürekli savaş içerisindeyiz 2 ay geçti dediğiniz gibi her türlü biberonu aldık yok içmiyor en son hip kaşık mamasına geçtim mecburi 1 Aydır zar zor mama yediriyorum oda telefondan video açarak yoksa onuda yemiyor çok zor bir durum gerçekten keşke biberonu hep alsa 😞
ElifMinel Aylin-karaca1 anne meme ucuna yakın ucu olduğu için ve hava aldırmayıp gazda yapmadığı için nuk natural sense öneririm çevremde de herkez memnun diğerleri biraz daha pahalı
Aylin-karaca1 ElifMinel açken veriyorum hani o kadar eminmki aç olduğuna aranmay başlıyo hemen yapıyorum yok almıyo
Ezgiiiurass Aylin-karaca1 valla ben uyku arasında 5 saat geçiyor emzirmeden deniyorum belki alır diye yok her seferinde hayal kırıklığı