Kuzularinanasi Deryaaaaaaaq1 daha erken tam 5bucuk aylikken döndü kizim.tabi bebekten bebege de degisir.3bucuk aylikken donen de var.ama normali ztn yaklasik 6 aydir.yani yakinda donecektir merak ermeyin.
Snglt Deryaaaaaaaq1 kizim 3 ay 22 gunlik yan cevirince kendisi donmek icin yelteniyor ama normal sartlarda dönmüyor beni de bilgilendirin lutfen
Birkullanici Deryaaaaaaaq1 ilkkez 4 aya doğru döndü sonra hiç dönmedi 6 aya kadar.belki dönmüştür siz görmemişsinizdir
Deryaaaaaaaq1 Birkullanici olabilir ben kendim destekliyorum o şekilde bile uğraşmıyor biraz tembel sanırım 😄
1melek1234 4 buçuk aylıkken dönüyordu sadece sırt üstünden yuz üstüne sımdı döne döne odayı turluyor😂😂emeklrmeye nıyetı yok pasanın😂😂
Aysenurulger Deryaaaaaaaq1 6 ay 1 haftalık hala dönmedi sağa sola devriliyor bazen yanlışlıkla göbeğinin üstüne dönüyor kalıyor öyle bağırıp ofkeleniyor kurtulamadığı için sürekli yatmak oturmak ya da sohbet edip oyun oyanamak istiyor bende zorlamiyorum
rabia87 Benim oğlum da 4,5 aylık battaniyesinden güç alıp sağa sola kendini döndürmeye başladı ama kolunu kurtaramıyor.
Birkullanici Deryaaaaaaaq1 ondandır 😂 yaaa kilodan dönemiyorlar geç emekledi benimki ama çabuk yürüdü😊
rabia87 Deryaaaaaaaq1 Deryaaaaaaaq1 benim bebeğimde kilolu sevdiği oyuncakları yanına bırakıyorum sesli oyuncaklara göre yönünü değiştiriyor ve yanındayken yüzüstü bırakıyorum
ebru512 3.5 aylıkken sırtüstünden yüzüstüne döndü ama kolunu kurtaramıyor henüz ve yüzüstü durmaktan da nefret ettiği için direk çığlık kıyamet 😄