Esranehir 4 aylık kızımda egzama var krem kullandık geçti şimdi tekrar başladı başına böyle bişey gelen oldumu
G123 Esranehir bizimde öyleydi krem kulamdım geçti bi süre sonra tekrardan çıktı şuan 4ay 13 günlüğüz artk çıkmıyo
Asilahmet Esranehir benim oğlumun dizlerimde vardı krem kullandık geçti bir kere bacağının arka tarafında ve karnında çıktı krem kullandık geçti bir daha tekrarlamadı şükür
Egeninannesiii22 Esranehir bizim de var ve ve sıcakla artıyo 2 yaşına kadar devam eder dedi çocuk cildiye ve kızlar egzamanın sebebi bazen süt alerjisi de olabiliyor bizim maalesef sebebi bu
saclarinayildizdusmus Esranehir ya bizim bebıssde kafasında sivilceye benzer bısey var oda egzamamı oluyor küçük ama
efelinamoms Asilahmet hangi kremi kullandiniz acaba benimde oglumda var yaklasik 2 aydır ne kullandiysam gecmedi 😔 alerji testlerimizde temiz bu arada
145352 Egeninannesiii22 merhaba benim bebeğim 9 aylık 15 gündür egzama var 6. Aydan beri yoğurt falan yiyordu bişey olmuyordu süt alerji değildir değil mi siz daha önce süt ürünleri veriyormuydunuz
Esranehir efelinamoms bizimde geçmiyor maalesef bizimkininde alerji testleri temiz çıktı ama haşa devam ediyor. Lipo krem kullanmıştık geçmişti kremi bırakınca tekrar başladı
efelinamoms Esranehir ya bebek yagi kullaniyordum artik bi tik daha gecirmisti hatta kesiyordu tam cocugu yikadim tekrar canlandi ee artik cocuk 5 aylik kasimayi ögrenmis kasiyor tirnaklarinida dakika basi kesemiyorum cunku cok cabuk uzuyor 😔😔
Asilahmet Esranehir yaşına girmemişti 10 aylık falandı sanırım duş aldırırken egzama olan yerleri sakın keselemeyin keselerseniz egzama geçmez
Egeninannesiii22 145352 bizim3,5 aylıkken çıktı ben diyetteydim. Sizde çıkmış olsa belirti verirdi diye düşünüyorum agıZda kızarıklık kakada kan falan diyolar ek gıdalılar da