Berilsmom13 Leylamleyla 13 aylığız iki gecedir uykusuzduk bugün alt diş patlamış umarım bu gece uyuruz ailecek 😂
Rabiayilmaz Leylamleyla bende hala uyutamadım 10 da emzirirken uyudu yerine götürüp yatıracaktım uyandı şimdi emzirip uyutmaya çalışıyorum 😒
OnderArasinAnnesi Leylamleyla 4. Ay uyku gerilemesi gece uykusunu o kadar zor geçiyordu ki hatırlamak istemiyorum 🤦♀️
Baakpnr- Leylamleyla memede uyuyorsa her uyandığında meme ister sanırım ama işte emzirip yerine bırakmanız gerek yoksa hep uyanır ve uyumaz
Leylamleyla Baakpnr- emzirip bırakınca aglarki nasıl olacak gece üç saatte bir uyaniyo emiyo yatiyo ama.sabaha karşı uyumak istemiyo emzirip.yerine koyunca uyumuyo bende.yanina.yatip.emerek uyutuyorum beraber.uyiyoruz
Leylamleyla Rabiayilmaz kızımda 8 gibi uyudu yerine koydum şaşırdım hatta uyuduguna ama.yarim saat sonra uyandı şuan memede yatarak emiyo
Baakpnr- Leylamleyla evet işte öyle oluyor ama sonra alışıyorlar sanırm malesef anneler bu yüzden uyku egıtımı alıyorlar 😍
Leylamleyla OnderArasinAnnesi 😩 hep böyle gitmez demiii Ayda emzirip uyuturdum bidaha uyanmazdi erken yatardı şimdi 1 ediyoz gece
Rabiayilmaz Leylamleyla 😅 kaderimiz şimdi uyudu gibi benimki memeden çekip yerine yatırmaya korkuyorum uyanır diye 🥲
Nurellaa6 Sürekli emziriyorsanız gaz kalmış olabilir, o da bebekler için sorun ona da uyanabilir tahminimce.
OnderArasinAnnesi Leylamleyla yıpratıcı Bi süreç ama emin ol geçici bol bol sevgini göster daha sakin Bi bebek olacak ebeveyn olmak zor ama unutma büyümekte çok zor onlar için
H4_- Leylamleyla cnm merhaba bu atak denen zıkkım ne bilmiyorum bebeğim 10 aylık Deli oldum ya sabhdan beri aglicam artık baktık olmuyor aldık battaniyeleri salladik eşimle uyduud şimdi ayağımda ki normalde bu aylarda en az en az iki uyku olması gerekiyor ama yokkk nolcak böyle yaa Bizim gibi olanlar varmı yazın yada ne yapıyorsunuz kızlar lütfen 😒😒😒