Sahrabalam Kızlar dün geceden beri midem de ağrı mı desem kramp mı desem rahatsız edici bir durum ne yapsam geçer henüz hastaneye gitmedim evde neler yapılabilir
Gizemm92 Sahrabalam Şu anda bende de böyle bişey var. Yani sanki boğazıma kadar yemek yemişim de böğrüme bişey oturmuş gibi ama karnım da ağrıyor ve midem bulanıyor. Kafayı yicem 😔
tanem03 Sahrabalam ben böyle bir mide ağrısı çekmiştim 1 gün boyunca. Ertesi gün doktora gittiğimizde acil apandisit ameliyatı olmuştum. Meğersem apandisitim patlayacak konuma gelmiş.
198697 Sahrabalam Dün gece bunun için hastanedeydim Gaz sancısı olduğunu öğrendim Ama müthiş bi sancıydı ve bulantı kusma ishalde vardı bende
Sahrabalam tanem03 apandisit gibi değil ya kuzenım apandisit ameliyatı oldu onun sancısı çok farklıydı
Esrasemra Sahrabalam tabiki içebilirsin RENNİ şurup ben hamileyken doğuma kadar mide yanması için içerdim doktor vermişti bende emziriyorum gecen swnin gibi mide agrısı için acille gittim doktor midene sıcak su torbası koy bide bu şurubu içmemi söyledi şükür o gün geçti agrım
Sahrabalam 198697 ishal var gibi de yok gibi de tam ishal denemez dün nohut yedim açtım ve fazla yedim acaba nohut mu yaptı
Kaptan03 Yapabilir canim nohut yada usuttun oda olabilir rezene iç..sıcaksu torbas koy midene, metsil varsa gaz için bu çiğne emzirmede sorun yok doktorum bana önermişti çünkü ciddi mide sorunu olan birisiyim 😓😓