Cinarinannnesi Hayırlı akşamlar Kızlar apple yükleyebileceğimiz güvenilir bir uygulama var mı instgramda takibi bırakanlar için
Avakado1 Cinarinannnesi followers insight bu uygulamayı kullanıyorum yıllardır kim silmiş kim takibi bırakmis gösteriyor
-_-hUysUzvetatlikadin Cinarinannnesi bende indirmiştim ama onlar bir zaman sonra senin takip etmediğin kişileri takibe aldırıyor şu parayla takipçi satın alanlar için hatta bi bakıyorsun hiç tanımadığın birinin fotoğrafını beğenmişsin bu yüzden tümden kapatmıştım ben
Hayalperest_07 Noname21 gizli hikaye izle var ordan bakıyorsun takibi bırakanları seni engelleyenleri bile gösteriyor
Asilahmet Hayalperest_07 instagramın çalınca gibi bir durumu olmuyor dimi ve apple için uygun mu bu uygulama
Hayalperest_07 Baakpnr- yok valla yıllardır kullanıyorum kız kardeşimde kullanıyor 😅ücretsizdir üstelik
Hayalperest_07 Asilahmet valla uzun süredir kullanıyorum hiç hesabım çalınmadı şükür Android kullandığım için Apple için olur mu bilmiyorum denemem lazım indirme laızm
Hayalperest_07 Baakpnr- 😅 yok yok merak etme hiç bişey olmuyor ben kullanıyorum kaç senedir hiç sıkıntı yaşamadım
Hayalperest_07 Goktugmom_ hangi instagram açıksa onunla giriş yapıyorsunuz aynı bilgileri ordan zaten gösteriyor kim bırakmış falan yani bunu mu demek istediniz anlamdım valla tm olarak 😅