Nilayy67 Bebeğim 2ay20 günlük 22gün yoğun bakımda yattı o süreçte emzik alıştıramadım hala veremiyorum beni alıştırdı kendine nasıl alıştırabilirim çok zorlanıyorum artık
Deletedmom_105 Nilayy67 kızımda asla ağzına almadı emziği, parmağını emerdi..1.5 yaştan sesleniyorum,hala parmak emer oda ya açken yada uykuya dalışta..almıyorsa hiç almaz,ama aventlerin emziklerinide deneyin
Att-anneee Nilayy67 Benim denemediğim marka ve tipte emzik kalmadı alıyo ama hemen atıyo ağzından almayınca almıyolar keşke alsaydı resmen bebeği emzik tutanlara imreniyorum
ElifMinel Nilayy67 kuzum bende esimin tatafi istemediği icin ilk bir ay verememistim bsktim meme emerek uyumak istiyor verdim e bebekten deneme amacli damakli baby plus emziği aldım ilk basta şekerli suyla falan verdim atıyordu bir kac gun israrla vererek agzindan atmadan emzigin arkasinda pıt pıt vurarak yani emzigi fark etmedini saglicak kadar dokunarak alistirdim hala uyuma asamasinda huysuzlanirsa pit pıt vuruyorum hemen agzina alip uykuya dalıyor bence bir dene ama almiyor deyip bırakma
ElifMinel Nilayy67 hic oyle avent bios falan pahalı emziklere girmedim yanlış hatirlamiyorsam en son iki hafta önce 27 tl ye almıştım senin sabrin ve verme seklin onemli ben bir haftada alıştırdim agzindayken minik minik bir parmağınla dokun emzige onu fark edince alıyor zaten
Nilayy67 Deletedmom_105 avent kullanıyorum almıyor bizimkide elini emiyor devamlı uykusunda bile kendini ellerini emerek uyandırıyor
Deletedmom_105 Nilayy67 yaa geçer, alışır ellerine, parmak emmesi iyi değil ama Allahtan sadece uyuyacağında emer, uykuya dalınca zaten çekiyor elini,birde Acıkmaya başlayınca emmeye başlıyor 😁çok tatlı oluyorlar
Nilayy67 Att-anneee bende öyle bugun arkadaşıın bebeği ağlıyordu emziği verdiler ağına sustu allahım bana da nasip etsin inşallah
Att-anneee Nilayy67 Ayy amin amin hepimize inşallah bazen ilerleyen aylarda tutan bebeklerde var bende bi umut deniyorum sürekli
2-prensannesi Nilayy67 3 ay 5 gün sonunda az önce uyurken aldı önce biraz parmağımla tık tık yaparak destek yaptım sonra emziği göğsüme deyecek şekilde yatırdım öylelikle yarım saat tuttu inşallah devamı gelir