Burccc 7 aylik bebegim var. 3. Ayindan beri Arabada asla durmuyor.Oto koltugunda zaten çığlık çığlıga agliyor. Kucagima aliyorum orda da durmuyor. Oyuncaklar döküyorum önüne yine de olmuyor. Basina gelen bir sey deneyen var mi? Midesi bulaniyor olabilir mi
Mom0008 Burccc benm bebeğim o aylarda ne bebek arabasında ne normal arabada asla durmuyordu çok zor zaptediyorduk ancak emzirirsem duruyordu oda uyku saatine denk getirip yola çıkıyorduk bi yere gideceksek hep durmayınca durmuyorlar valla öyle gidiyor suan 2 yaşında yeni yeni duruyor oda arabayı sevmeye başladı direksiyonla vs oynadıkça hoşuna gidiyor
Yenidoganbakimi Burccc bizimkide durmuyor biz çocuk şarkıları açıyoruz ben söylüyorum karşısında oynuyorum vs
Aymirmom Yani herşey olabilir,sesten,arabanın seyir halindeki sallatısından,mide bulantısından bunu deneye deneye bulacaksınız bir şey bar demekki yüz ifadesi daha çok korku gibi mi yoksa,midesi bulanıyor gibimi gözlemleyin 🙏 lütfen
Burccc Aymirmom aylardir araba kullanamiyorum. Her yere yuruyerek gidiyoruz🤦♀️ uzak hic bi yere gidemiyoruz. Yolculuk icin gece uykusunda cikiyoruz yola. Yuz ifadesi mutsuz ve sikintili. Cani sikiliyor gibi. Bunun bi yolu olmali🤦♀️
Aymirmom Burccc acaba çocuk şarkısı filan açsanız dururmu yada arabayı çalıştırmadan otursanız bi baksanız 10 dk filan belki çalışırken korkuyordur
Burccc Mom0008 ahhh 2 yasina kadar dayanamam😬🤦♀️ millet dursun diye arabaya bindiriyor ben kan agliyorum
Mom0008 Burccc bizde öyleydik seni çok iyi anlıyorum şimdi bile bazen otobüste filan asla durmaz sıkılır hemen bebek arabasında avmde yine aynı şekilde biz o yüzden çok bi yere gidemiyoruz
pembehanm Burccc benımkı asla durmuyo 7 aylıgız bızde daha bugun avmye gıdelım dedık krıze gırıyo sankı
Cansud Yolculuk yapmadiginiz zamanlarda arabada oynatin sıkılana kadar aglatmadan indirin ilk gun 5 dk aonra 10 dakika gibi arabaya binince sevdigi muzigi acin arabadan inerken kapatin ek gidaya gectiyseniz meyve filelerine sevdigi seyi koyup arabada yedirin eve gecin once o sekilde alisirsa yavas yavas yolculuklardada sorun cikarmiycaktir ⅞ gun usenmeden biraz vakit gecirirseniz arabada zaten her seferinde aure artacaktir sonra yavas yavas alistigini anladiginizda arabayi calistirin bi tur atip parkedin yavas yavas mesafeyide uzattinizmi bence sonra cok rahat edersiniz
Burccc Aymirmom cocuk sarkilari aciyoruz fayda etmedi. Ama bu calistirmadan oturtma olaylarini deneyecem.
AyBuBen Burccc merhabalar hala aktif misiniz bilemedim ama bu konudan muzdarip olunca aratıyım bi bakıyım neler var dedim sizin posta denk geldim durumlar noldu sonra acaba düzeldi mi nasıl bi çözüm buldunuz:) biz de şu an aynı şekildeyiz de 🥲
ayseozcil Burccc Benim kızımda öyle 20 gün sonra 1 yasında hala durmuyor arabada. Emzirip uyutuyorum arabada öylelikle yani