Doga_24 Arkadaşlar hepinize selam bundan 2 ay önce dudağımda gözümde yanağımda içi sıvı dolu yaralar çıktı sonra kabuklanıyo geçiyo 1 hafta sonra tekrar kaşınıp çıkıyor. Doktora gittim 2 kere uçuk sandım ben oda baktı uçuk tedavisi yazdı ama uçuk kremleri geçirmiyor bi türlü geçse bile tekrarlıyor sürekli egzama mı acaba diye düşünüyorum başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim
yumurtam Doga_24 çok geçmiş olsun, cildiyeye mi gittiniz? Mutlaka cikdiye doktoruna gidin, cilt hastalıkları birbiriyle çok karışıyor, yanlış bir durum olmasın. Acil şifalar diliyorum
Doga_24 Bety2 Banada egzama gibi geliyo ama daha önce karşılaşmadığım için emin olamadım doktorlarda gösterdim bişey demedi
Doga_24 yumurtam evet cildiyeye gittim uçuk tedavisi yazmış bana 6 ay kullanacağım baskılama tedavisi valtrex diye bir hap verdi. Ama emin olamıyorum çok anlamış gibi gelmedi elde uçuk çıkıyo mu kendimde hemşireyim böyle bişeyle karşılaşmadım .
Doga_24 Mom0008 ağrı değil ama kaşıntı , yanma , su toplama gibi şikayetler yapıyo yüzümde dudağımın üstünde gözümün üstü be altında yanağımda var yama gibi bir kızarıklık bırakıyor sonrasında