anne__yavrusuyu 13 günlük bebeğim var emiyor fazla sütü sağıp gece vermek istiyorum biberonla versem biberona alışır mı tecrübeli analar bana yardımcı olun lütfen 🥺
AslanBebeginAnnesi anne__yavrusuyu benim de bebeğim 35 günlük. Dışarı çıkacağımız zaman sağıp biberon ile veriyorum ilk günden beri. Hem mememi iştahla emiyor hem de biberonu 😌😂 henüz ikisini de hiç reddetmedi umarım hep böyle devam eder 🙏🏻
atesvesu anne__yavrusuyu canım taze süt ver sagdıgını dolap a koy cunku bebek sadece a merhaba oldugu ıcın degıl dunya ya alısmaya calısıyor o yuzden memeyı istiyor
dolunaymomsss anne__yavrusuyu fazla sütümü sağıp verdim ver bence alıştığını görmedim çünkü. Zaten bir müddet sonra fazla süt bitiyor bebeğin midesi büyüdüğü için ben gece değil de gün içerisinde veriyordum
ElfAlparsln anne__yavrusuyu zaten 13günlükse gece mutlaka her iki saatte bir kaldırıp emzirmelisiniz yani aksi halde şekeri düşebilir yani bana kalsa gece her mıkırdandığında emzirin biberona değil sizin göğsünüze kokunuza ihtiyacı var şu an
anne__yavrusuyu AslanBebeginAnnesi aslında ikinci bebem ilk çocuğumda başıma buna benzer şey geldi korkuyorum açıkçası vermeye uykusu içinde versem anlamaz herhalde
anne__yavrusuyu ElfAlparsln gece 2 saatte en fazla 3 saatte ağlayıp kalkıyor alarm gibi ben birini emziriken diğerinden akan sütten bahsediyorum aslında diğerinden akan sütü sağıp biberonla vermek istiyorum alışmasından çekiniyorum
ElfAlparsln anne__yavrusuyu ozaman onu sağıp buzlupa atabilirsiniz zaten zamanla göğüsler terbiye oluyor ve akmıyor ozaman işinize yarayabilir