Ikizlerinannesi27 Merhaba anneler. Bebegi uyutmak için prakten surup kullanan var mı yada bu şurup hakkında bilgisi olan anneler yazarsa memnun olurum. Aynı zamanda alerji ve iştahsızlık için de kullanilabiliyormuş
balgokcem Supraktin kullandım canım praktende supraktinde aynı diye biliyorum zaten. Hem uyku hem iştah açısından inanılmaz diyebilirim. Çok faydasını gördüm. Çevremde kullanan kişilerdende olumlu yönde etkiler duydum.
Tombiktos balgokcem günlük olarak mı kullanıyorsunuz. Bir de hangi saatlerde verilmesi iyi ben iştahsızlık için almak istiyorum
Merlival balgokcem fark ettiğiniz zararı oldu mu doktorum bize de verdi ama zararlı falan diye vermedim ama ihtiyacımız var hiç yemek yemiyor bebeğim hoc uyumuyor gündüz
Ikizlerinannesi27 balgokcem peki bebeğiniz ne kadar ken kullandınız. Bizimkiler şu ann 10 aylık olacaklar daha. Eczacı bize de 1 cay kaşığı dedi fakat ben tedirgin oldum açıkçası
balgokcem Tombiktos Gece verilse daha iyi deniyor ama ben sabah uyandığında suyla karıştırıp veriyorum bir çay kaşığı. Hem gündüz uykusu oluyor hem iyi açıkıyor gün içinde
balgokcem Merlival Bende başta vermek istemedim iyi şeyler söylemeyenlerde var bu şurup hakkında ama doktorum önerdi gözle görülür bir zararı olmadı canım Allah’a şükür. Tam aksine çok faydasını gördüm
Ikizlerinannesi27 balgokcem bende şu an çok tedirgin oluyorum ya bebeğim küçük mü acaba diye de tereddüt ettim
Merlival balgokcem kısa süre de olsa faydası için vermek gerek o zaman ben de vericem inşallah faydası olir 🌺
balgokcem Ikizlerinannesi27 Ben 1 yaşından sonra başladım canım. Doktorum 1 yaştan önce tavsiye etmiyoruz dedi. Biraz daha beklemeni tavsiye ederim ben
balgokcem Ikizlerinannesi27 Yani o zamanlarda sormuştum bende doktoruma şuan veremem 1 yaşına girmesini beklemelisin dedi açıkçası sende beklesen iyi olur.