zg-35 Merhaba arkadaşlar bu elektrik kömür eğitim yardım başvurusu nasıl yapılıyor acaba yardımcı olur musunuz?
Ceozip zg-35 bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığında bulunan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapabilirsiniz . Ayrıca e devlet üzerinden de başvuru yapabiliyorsunuz …
Mlstprk Doğum yardımı varmış birde her anneye bir kerelik 300 lira civarı duymuştum , aceba nereden basvuru yapılıyor?
Ozge_5555 Mlstprk ewt bn başvurdum Aralık ayında 300tl yatacak size ait belediye ye gidip sorun bir numara verirler arayıp başvurabilirsiniz PTT ye sizin adınıza yatıyor
Ceozip Mlstprk doğum belgenizle birlikte bulunduğunuz ilçedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidebilirsiniz ..
Deletedmom_64 Mlstprk sosyal yardımlaşmaya gidip başvuru yapabilirsiniz doğum parası için diğer başvuruları da sosyal yardım başvuru hizmetinden yapabilirsiniz e devletten
elifinannesi95 Ozge_5555 bende şimdi öğrendim ama ilk doğum da zaten veriyorlar almayanlara mı veriliyor yoksa herkese mi
Deletedmom_64 elifinannesi95 doğum parası birinci çocuğa 300ikinciye 400 450 üçüncü çocuğa 600tl veriliyor
elifinannesi95 Deletedmom_64 onu biliyorum iki tane çocuğum var dedim belki bu başka bişey mi diye sordum canım 😊
Deletedmom_64 Fatosccn hayır doğum parasıni sosyal yardımlasmadan alıyorsun süt parasini SGK dan alıyorsun birde belediyeler doğum paketi veriyor bağlı olduğunuz belediyeyi arayıp öyle biryardimlari varmı öğrenin doğum belgesiyle gidip alabilirsiniz
Deletedmom_64 elifinannesi95 çocuk parası yeşil kartli iseniz sosyal yardımlaşmaya başvuru yapın iki ayda bir 150_ 200 arası birşey yatıyor
elifinannesi95 Deletedmom_64 ben sigortalıyım çalışan görünüyorum oğlum var 1 yaş 7 aylık bide kuzum var ben doğum parasını ikisinin de aldm biri 300 aldım ikinciye 400 aldım o zaman siğortam yoktu
Deletedmom_64 elifinannesi95 doğum parasının sigortayla alakası yok süt parasinin var ama en 6ay aynı işyerinde sigorta yatmasi lazım doğumdan once
Ozge_5555 zg-35 farketmez haneden sadece 1 kişi basvurabiliyor eğer siz çalışmiyorsanız kendi adınıza yapın