Sdr123456 Merhabalar sizlerden yardım istiyorum Mutfağımda sayamadığım kadar küçük meyve sineği var böyle küçük oluyorlar ya hani onlar dolu ne yapsam geçiremiyorum yani her tarafmeyve sineği ile dolu bunun için ne yapılabilir ilaçlamak mı gerekir bilgisi olan tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim Bu arada mutfağımda çürümüş bozulmuş olan hiçbir şey yok kontrol ettim ona mı geliyorlar vs diye hiçbir şeyde yok mutfağı baştan aşağı kontrol ettim temizledim çamaşır suyuyla ama asla buna çözüm bulamıyorum
-_-hUysUzvetatlikadin Sdr123456 çiçek var mı evde kimi çiçeklerin toprakları zamanla içinde bulundurduğu lavralardan dolayı sinek oluyor varsa çiçeklerin kontrol et topraklarını değiştir ve atıl durumda olan bir kaba sirke koy
Busselll Sdr123456 bu yaz denemediğim şey kalmadı üstelik tek bir yerde değil evimin her yerinde vardı en sonunda evde az birşey lavanta vardı onu bir kapa koyup üstüne kaynar su döktüm tezgahın üzerine bıraktım bir kaç gün içinde tamamen yok oldular. ölmüyorlar lavanta kokusundan rahatsız olup kaçıyorlar daha sonra lavsntayı demlemeyi bırakınca yine bir kaç sinek gördüm tekrar demledim öyle öyle tamamen gittiler. mutlaka yapın sirkeymis bulaşık deterjanlı ballı Suymuş hepsi hikaye bu arada hazır lavantalı sprey alıp sıkmayın işe yaramıyor doğal olmasi gerekiyor ancak öyle kaçıyorlar.
Sdr123456 Busselll dediğiniz gibi yaptım, ne kadar sıklıkla yenisini yapmak gerekiyor acaba ? Her gün yenilemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim🌸
Totoroo Beyaz sirke, su, bulaşık tederjanı ve şeker bunları karıştırıp tezgahaa bırak sinekleri topladığını görüceksin