AkademiikAnne Mumandbaby Letgodan baktınız mı? Biz ordan almıştık bir sene önce çok temizdi içinde yatağıyla vermişlerdi, 350₺ vermiştik sanırım.
DenizinAnnesiiiii Mumandbaby merhaba canım park yatak degilde otto tahtarevelli besik var az kullnıldı istersen yardımcı olurum
Merveeemeeliss Mumandbaby bnimki bu hiç kullanılmadı kızım sevmedi öyle kurulu duruyor bi araştırın bakın hışunuxa giderse bnimkinin resimlerini atabilirim
Mumandbaby AkademiikAnne baktım ama çoğunun filesi yırtılmış… dolap uygulamasından baktım oradada bulamadım
Mumandbaby AkademiikAnne modeline ve özelliklerine göre fiyat aralığım değişebilir. Elinizdekinin görselini atar mısınız
AkademiikAnne Mumandbaby Henüz kullanıyoruz biz. Söyleyebileceğim eğer bebeğiniz küçükse ara katı olmasına dikkat edin. İkinci el olunca gıcırdamamasına dikkat edin geri kalan özellikler bir süreden sonra kullanılmıyor zaten
Merveeemeeliss Mumandbaby bilmiyorum bn gecen sene 1000 tlye aldım yataksız yatağıda aldım 300 tlydi zaten satma gibi bir amacımda yok açıkcası bi hevesle aldım ama kızım kendi odasında yatağına alışınca kalakaldı siz ne düşünüyorsunuz bütçeniz nedir