Nevarebeka1 Kızlar bi arkadaşımın bebeğine hediye aldım gömlek pantolon kargo ücreti ne kadardır bilginiz var mı
Asyaveannesi04 Nevarebeka1 kargo ücretleri inanılmaz artmış paketin büyüklüğüne göre değişiyor genel de ama 40-50 tlden aşağı değildir
Merve43 Nevarebeka1 ben bi ayakkabı yolladım ablama kutulu filan da değil poşete sarıp yolladım hafif ve küçük birsey balikesirden Tekirdağ’a ilçesine gönderdim 94tl mng kargo
Ferda- Valla en az 50 tl oluyor kargo ücreti . Keşke internetten direk arkadaşının adresine kargo verseydin. Öyle çok daha uygun oluyor
Nevarebeka1 Çok uçuk rakamlarmış Merve43 tatlibiranneo Merve43 Asyaveannesi04 Ferda- uygulamalardan nasıl gönderebilirim bi fikriniz var mı
tatlibiranneo Nevarebeka1 gardrops tan iki hesap Açın birine kendi adresinizi koyup ordan bir şey yükleyin sonra diğer hesaba göndermek istediğinizin adresi yazıyorsunuz satın alıyorsunuz oraya gidiyor
Miniminikusum Nevarebeka1 eğer süpriz değilse gardırops uygulamasına ürünleri ekleyin çok düşük bi meblayla ablanız kendi adresiyle karşı taraftan satın alsın sizin ürünü kargo ücretsiz olarak gönderim yapın
Kubrasolmmaz Nevarebeka1 ben birine birşey yollarken eşimin dolap hesabından adres değişikliği ile yolluyorum ama benimkiler yüksek desili olduğu için öyle yapıyorum yoksa en az 700 tl ücret öderim. Maalesef
Wolverine Nevarebeka1 PTT ile gönderebilirsiniz. Ağırlığa göre değişir fiyat ama ben sürekli işim için kargo gonderimi yaptığım için size ortalama 30-40tl çıkacağını düşünüyorum.