pinar_tonguc Kizlar onumuzdeki hafta oglumun 1 yas dogum gunu var 9 cesit tatli kurabiye 1 cesit susamli ve mercimek koftesi mayali pogaca ve sarma dusunuyorum sizce yeterli olurmu evde olucak 50 55 kisi olucak sizin cocuklarinizin dogum gunu ne zaman siz neler hazirlamayi dusunuyorsunuz😊
Huzur_kokulumevlat pinar_tonguc nasip olursa haziranda benimki de şimdi önüme geln tarifleri kaydediyorum tuzlu pasta çörek börek yaprak sarması sarımsaklı köfte poğaça yaş pasta zaten olucak kısır ya da mercimek köftesi ıslak pasta kanepe de düşünüyorum bu zenginlerin sosyetelerin genelde yaptıkları nedense 1 haftadır onu düşünüyorum daha da olur mu bilemedim 😂 fikirler karşıma çıktıkca ekleyebilirim de
Prensesannesi01 pinar_tonguc aralığın 23 ünde kızımın doğum günü 24 ünde kutlama yapicam dışarda olucak Içli köfte Yaprak sarmasi Tuzlu ,tatli kurabiye Triliçe Hatay kısırı Patlıcanlı sigara böregi Poğaça Yaş pasta olucak yeter diye düşünüyorm
Ozlem6040 pinar_tonguc 50 55 kişiye siz direk döner taktırın 😅 şaka Bir yana nice yıllara inşallah. Doyurucu ama uğraştırıcı olmayan şeyler. 1 kilo yufkadan börek yapabilirsiniz. 30 40 taneden fazla çıkar. Poğaça makarna salatası.
Kzy2022 pinar_tonguc öncelikle sağlıklı musmutlu yaşları olsun inaşşlh 🥰biz daha geçen ay kutladık 2 yaş ,50 ,60 kişi vardı bi mekanda yaptık ama yeme içme bize aitti bizde tavuk butu aldık fırında yaptık evde yanına sebzeli pilav ve salata yaptık zaten telaşlı oluyor bide 2 çocuklu olunca annem fln da yok yanımda yarıdmcı olucak sarma vs yapamazdım böyle çok pratik vs doyurucu oldu herkeste memnun kaldı 🥰
pinar_tonguc Ozlem6040 yufka alacagim 15 tane yufkadan citir borek yapacagim patlicanli soganli domatesli zaten aksam olacagi icin millet yemek yiyipte gelir ondan aparatif sectim😊😊
pinar_tonguc instegramda leyla altintas var cok guzel kurabiye tarifleri var ben 7 8 kurabiye begendim cok hosuma gitti onlari yapacagim 😍😊 isterseniz bakabilirsiniz
Balim61 pinar_tonguc Ocakta 2 yaşına gircek bebegim. 1.yaş dogum gununde 16 kisiydik 10büyük 6çocuk. Kara lahana sarmasi Mercimek koftesi Rus salatasi Patates salatasi Börek Pogaca Islak kurabiye Gül tatlisi Bide üstünde resmi olan bi pasta yaptirmistik. 2 yaşında yani ocakta napcami bilmiyorum henuz az kaldi aslinda ama düşünmedim ya 1.yaşta 2 ay oncedn planlr yapıyordum 😀
ezgitamer Öncelikle hayırlı yaşları olsun inşallah bizde evde kutladık 15 20 kişi kadar.menu olarak sarma,elmalı turta,poğaça,hira tatlısı,brownii,börek,pasta,kuskus salatası garnitürlü yaptım inşallah sizede fikir olur…