Bayancorek Kızlar merhaba, bu zamana kadar gerek duymadığım için almamıştım ama gerekliymiş. Yavaştan odasına geçirmeye başladım, zor oluyor kamerasız. Kullanıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı oda kamerası var mı gece görüşlü? Önerilerinizi bekliyorum. 🤗
Jldpmk34 Bayancorek ne kadar bütçe ayiridgina bağlı, ben doğumdan önce Xiaomi nin gece goruslusunu almıştım 1 yaşa kadar onunla idare ettim ama önermiyorum görüntü çok iyi internet olmadan çalışmıyor bağlantı zayıflayınca kamera donup o saatte kalıyor ve sen müdahale etmedigin sürece ilerlemiyor şimdi bebevo markasının internetsiz kamerasını aldım çok çok memnunum kendi monitorunden izliyorsun wifiye ihtiyaç yok 1300 civarı almıştım Ağustos ayinda
Lina1807 Botslab kullanıyorum önündeki tuştan görüntülü de arayabiliyor çocuk ileride büyüdüğünde ileriye dönük kullanışlı ayrıca en ufak hareketine felan mesaj gönderiyor insan gördüğünde onu takip ediyor ve insan algılandı mesajı atıyor ben çok çok memnunum her eve lazım kesinlikle büyük rahatlık önceden kızım gece ağladığında hemen gidiyordum odaya beni görünce uykusu kaçıyordu bu şekilde kameradan izliyorum rüya görüp tekrar uykuya devam ediyor 🙏😍😍😍