Balkupum2505 Mrb kizlar sosyal yardıma basvurmustum şuan baktigimda kabul edildi yaziyor. Sureç nasil ilerliyor bisey yapmam gerekiyomu.. yardim alanlar aydinlatirsa sevinirim şimdiden tşk ederim
Nazlinci Balkupum2505 e devletten hesap numarası ekleyin yoksa ptt ye yatıyor çekmeye gidiyorsunuz. Uğraşmayın varsa direk kendi kullandığınız inanı girin hemen cebe gelir
Ballkizimm Balkupum2505 ben anlamiyorum gercekten nasil bana cikmiyor 🙁 5 kere basvurdum yokk hep reddediliyor. Siz elektrik su sayac numaralarini girdinizmi. Dogalgaz yardimini isaretledinizmi?
Nazlinci Balkupum2505 e devletten; PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama ve Hesaba Aktarma yaz arama butonuna yukarda hesaba aktar var. Ordan kendininkini girersin ilerlersin canım
Nazlinci Ballkizimm ben girmemiştim. Direk kaymakamlıktan başvurmuştum. E devlettennoluyor mu li. Hatta eşim yeni doğum yaptığımda kimlik halletmeye gidince yapmış
Balkupum2505 Ballkizimm elektrigi girdim inanin benimde 7. Basvurum rast gele bi bakayim dedim cikmis 😀 en altta isinma destegi istemiyorum var oraya tikladm son basvurumda