Melikeeeecansuu Oglum 18 aylık hıcbırsey yemıyor bazen canı ısterse yıyor cogu zaman yemıyor. Kafayı yıcem artık. Balık yagı vatmı bıldıgınız etkılı işe yarayan fıyatı fark etmez lütfen şu ıstahı duuzeltmem lazımm emıyor yemıyorrr
Portakalkabuguu Melikeeeecansuu Dönemsel bence benim kızım da aynı size tavsiye edeceğim tek şey bilinçsiz probiyotik ve macun kullanımından uzak durmanız şuan çok yaygın Zühre ana bilmem ne kids falan erken ergenliğe hatta kız çocuklarında erken adet görmeye kadar gidiyor. Tavsiye edenler olacaktır o yüzden yazmak istedim. 😊
Betim Melikeeeecansuu vitagil şurup önerdi doktorumu iştahsızdı şişeyi bitirdi ve oğlum maşallah artık her şeyi yiyor kendi istiyor acıkınca. Ayrıca möllers tuttu furutti önerdi doktorumuz her gün 1 tatlı kaşığı içiyor . Vitagil şurup iştah açmada çok işe yaradı balık yağının iştah artmasına faydası olmadı keza 1 yaşından beri içiyor şu an 27 aylık
livanurvealpinannesi61 Melikeeeecansuu balık yağı iştah için değil ki ben möllers omega 3 kullanıyorum hiç bir etkisi olmadı.
Melikeeeecansuu Betim ınstqram adresımı versem bana fotoğrafını yollarmısınız rıca etsem. Bıde hangısının daha ıyı işe yaradgını surubun
Samyeli008 Betim Vitagil şurup 1 yaşından itibaren kullanılır mı canım valla kızım beni öldürecek yaşlandım karşısında yemek yesin diye🥺 Bir de balık yağını 1 yaşından itibaren verebiliyoruz sanırım anladığım kadarıyla
Betim Melikeeeecansuu instagram kullanmıyorum malesef. Doktorunuza danışın öncelikle, değerlerine baktıktan sonra önermişti doktorumuz
Betim Melikeeeecansuu instagram kullanmıyorum malesef. Doktorunuza danışın öncelikle, değerlerine baktıktan sonra önermişti doktorumuz
Betim Samyeli008 doktorumuz 1 yaşından sonra önerdi vitagil şurubu da balık yağını da. Siz doktorunuza danışarak kullanın. Çünkü değerlerine baktıktan sonra önerdi doktorumuz
livanurvealpinannesi61 Melikeeeecansuu iştah için olan şeyler işe yaramıyor malesef benim kuzenim herşeyi kullandı yine etkisi olmadı değerleri nasıl acaba onlarda etkiler.