Leyla6327 Kızıma ne kadar şırıngayla da versem boş dişini karartı bu ilaç çözümü ne olur :(( ferrum da kullanmak istemiyorum artık bı ise yaramiyor
Sontvbukucu Leyla6327 bestiron kullanin. Ferrum zaten paraben falan var içinde zararli. Kabiz falan yapabilir. Disleri karartır ki karartmis zaten.
baykuskiz_ Leyla6327 benim cocuklarima bir etkisi olmamisti ki biz 2 haftalikken kullanmaya başlamistik
burcuo Leyla6327 Kararmış dişe artık yapacak bir şey yok sanırım. Yeğenimin de karardı 3-4 yaşında geçti. Kararmayı önlemek için damlayı verince ya ağız içi temizliği yapılmalı ya da su verip dişe yapışmasını engellenmeli demişti doktorumuz
baykuskiz_ Leyla6327 aa ne kadar zekice bir cevap. 2 haftalikken basladik 14 aya kadar kullandik bu kadar uzun kullanmamiza ragmen kararma yapmadi diyorum. Burda dis yapisi onemli sanirim kararacaksa ne kullanirsan kullan karariyor
Sontvbukucu Leyla6327 ikisi de temiz içerikli. Sidefer, bestiron, ocean, newvit hepsi olur. Kararma da yapmiyor. Bide demir ilaci verdikten sonra disini fırçalayın ve su içirin 6 aydan büyükse.
Sontvbukucu Leyla6327 eger çürük olusmamissa fircalayarak temizleyebilirsiniz bence. Curuk varsa sıkıntı. Doktora da danisin.
esra91 Leyla6327 bizde kullanıyoruz demir diş doktorunada götürdüm 11 aylık dişlerini temizlemeye çalışın çürümesin kararmaya bi çare yok açıkçası genetikte olabiliyormuş dişleri kararık çıktı daha çıkarken
baykuskiz_ Leyla6327 ayni etkiyi gosterir mi bilmiyorum ama ogluma antibiyotik sararma yapmisti duzenli fircalayarak gecti o. Eger fircalamiyorsaniz duzenli sekilde fırçalarsaniz belki bir yarari olur