Joipt Hanımlar merhaba,yarın inşallah 2 aylık oğlum sünnet olacak,sünnet sonrası ne yapmam gerekir tecrübeliler bilgi verebilir mi? Eğer doktor kreme vs gerek yok derse siz kendi doktorunuzun verdiği kremleri vs söyleyebilir misiniz? Canı çok yanacak diye ödüm kopuyor 😔
Aysee Joipt biz de pazartesi sünnet yaptık. Doktor Ağrı kesici fitil vermişti onu kullandık ilk çişinde bile ağlamadı. Krem verdi onu sürüyorum. Siz doktorunuza sorun ve güvenin o sizi yönlendirir zaten. Şimdiden geçmiş olsun.
deletedmom4842 Joipt Doktor krem vs yazıyor onsuz zaten olmaz ben sadece pansuman İçin krem ve batticon kullandım 1 haftada iyileşti çok şükür
Yigittt Joipt bizde pazartesi yaptrdik ilk gün durmadı krem süruyorz ağrı kesici kesici surup iciriyorz bugün daha iii çok telaş ediyodum çok korkuyodum bugün daha iii bebegim
Twity Joipt oğlum 11 aylıkken sünnet oldu dr hiç krem vermedi.komşumuzun damadı ürolog du.terramicyn in göz kremi ni alıp sürün demişti ve onu sürdük.dikiş yerine ince çıkıyor zaten krem.sürtündüğü halde 5 gün de iyileşmişti
Sibelll deletedmom4842 kremi pansuman çıktıktan sonra mı kullandınız acaba bizde bugün olduk sünnet sormaya unutmuşum doktora
Kbrmlk Biz bugün yaptırdık sarı kantaron yağı ve papatya suyu verdi sünneti yapan doktorumuz. Kendi doktorumuzda tedbiren fucidin yazdı( antibiyotikli krem). Doktorumuzun İZNİYLE 4 saatte bir paranox s fitilin 3 de 2 sini kullanıyoruz ilk gün diye yarın 6 saatte bir gerek duyarsak eğer
MUGUL 10 gün önce 3 aylık oğlumuzu sünnet ettirdik. Doktor fucidin krem/günde 3 kez- ve fitil verdi/sabah,akşam. Benim kullandıklarım ise; sarı su(eczanede toz olarak satılıyor 1lt kaynamış suya dökülüp soğuduktan sonra kullanılıyor kesinlikle tavsiye ediyorum👌 1 e giden yiğenim sünnet olmuştu ve bu suyun onu çok rahatlattığını söylemişti). fucidin kremi ilk 3 gün hemen hemen her altını temizlediğimde elimi değdirmeden tüpüyle pipinin komple etrafına sürdüm, ilk gün 5 saatte bir 1çay kaşığı calpol verdim huzursuzluk yaşamadı açıkcası uykuda yaptı... son olarak eve geldiğimizde hemen 1 fitil verdik ateş yapmasın diye birdahada fitil atmadık. Karton bardağı ortdan kesip ağza gelen kısmı tenine gelecek şekilde bezin içinden koyarsanız inşallah sizde bizim gibi sorunsuz atlatırsınız 5.gün kabuğuda attı 4dikişi vardı 10 gün oldu 2 dikiş hala düşmedi ama normale döndü... çok hızlı iyileşiyor stres yapmayın 🙏🏻
Slmgr Biz de cumaya randevu aldik. Cok korkuyorum. 25 gunluk olacak. Sunnetinden 5 gun sonra da kalca ultrasonu var. Bi engel oluşturmaz dimi onun icin
Busrayaman @Joipt Nerde yaptiricaksiniz acaba sunnetini devlet hastanesin de mi? Cunki benim oglumda 2 aylik ve devlet hastaneleri 7 yasina kadar yapmiyormus
Joipt Busrayaman evet devlet hastanesinde Denizli'nin bir ilçesinde. Cerrahmış sanırım yapacak doktor