Ejderhahavva Hanımlar merhaba Bebegim bugün 1 yas aşısı oldu saat 11 30 . 12:00 arasi... şu an için ateş vs yok acaba kaç saat snra ateş ve benzeri olaylar yaşanır yada çok şiddetli mı geçiyor bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
NrYlmzTsr Ejderhahavva hayir, illa yasiyacak ateslenicek diye birsey yok ki, her bebek bir degil. Benim oglum da hicbir etki yapmadi biseyde olmadi
Oykuzey Ejderhahavva Bizde de 1 yaş aşısında ateş vs herhangi bir şey olmadı. Takip edin tabii yine de.
merve5561 Ejderhahavva benim kızım da ali günü oldu 1 yas asisi hemşire genelde ateş yapmaz dedi sadece biraz döküntü yapabilir dedi ama hicbir şey olmadi şimdilik 10 gün sonra bile ateşi çıkan oluyormuş öyle duydum ınsallah çıkmaz
Ejderhahavva NrYlmzTsr inşallah benim bebegimdede olmaz ...yani ne bilim mutlaka her bebekte aynı olmaz ama bi nebze insan rahatlıyor ...
Ejderhahavva Sevde123 bundan önceki aşıları çok zor geçmedi en fazla 38 5 falan ateş olmuştu ama 2. Ay aşısı mahvetmişti buda aynı olur diye korkuyorum
Cennetinsusu Ejderhahavva Canım hiç ateşi çıkmayadabilir. Benim kızımın ateşi çıkmadı mesela. Hemşire dedi, illa bugün değil 1 hafta sonra da belirti verebilir dedi. Endişelenme dedi. Vücudunda döküntü de olabilirmiş. Çok şükür bir sorun olmadı.
Ejderhahavva Cennetinsusu Allah hepinizden razı olsun biraz icim rahatladı 2. Ay aşısı beni çok yormuştu bu da onun gibi olur diye korkuyorum tekrar teşekkür ediyorum🤗
Deletedmom115 Ejderhahavva 1 yaş aşısı için ebe bana bu yapilan en ağır aşı demişti ateş olağan ama olmayadabilir. 10 gün sonrada olabilir.
Ejderhahavva Deletedmom115 bende aşıların hep ilk günü korkmuşum dur umarım kolay atlatır 😑teşekkürler
Fulyag Ejderhahavva Merhaba kızım 3 hafta sonra yaşına girecek konu hakkında fikrim yok ama merak ettim kaç aşı oluyor?