Ezgidurununannesi Bebeğim 6 aylık inanılmaz derecede öksürüğü balgamı ve hırıltısı var 2 gün önce doktora gittiğimde hiç bir ilaç vermedi sadece burun temizliği yapacaksınız dedi ama güm geçtikçe ilerliyor cocuk yemek yemıyor doğru düzgün, burun tıkanıklığından ciğerleri dolu nasıl yapıcam nasıl geçer bu lütfen bilgilendirin
Nespolbarlas Ezgidurununannesi gizgus kafesine sırtına ılık hakiki zeytin yağı uygulayın üstüne havlu koyun
Rosemoonse Ezgidurununannesi lütfen tekrar götürün anlamamış olabilir daha çok küçük bebeğiniz balgamı atamaz ciğerlerini tıkar. Nebülüzatörle ilaç vermesi lazım burnunu sürekli açık tutmanız lazım
Selin1234 Ezgidurununannesi nebilezetör varsa evinizde serum hava verin benim kızım 10 aylık odz aynı şekilde ben birde kozalak şurubu içiriyorum o iyi geldi ama ek gıdaya geçen bebeklere verile biliyor
Aysun0909 Ezgidurununannesi canım biz de aynı şikayetlerle gitmiştik Allahtan ciğerlere inmemiş ama doktor yine de yatış verdi sürekli hava aldık başka doktora gitmekte fayda var hırıltısı ve balgamı varsa ihmal etmeyin
Jelibonsmom Merhaba 🌞 aynı şeyleri yaşadık, iştahsızlık, halsizlik, öksürük, boğaz ağrısı, balgam ve kusma.. antibiyotik vermek istemedim ama gitgide daha kötü oldu, doktora götürdüğümde bronşit teşhisi kondu, iğne yapılıyor günde iki kez
Haffuse Burun yikamayi dogru yapiyorsan, korkmadan burnu acilana dek 7.8 defa yapmaya devam et… Taaki, sumukten arinana kadar… Ve burnu tikandigi gibi hemen tekrar tekrar yap, sık sık yaparsan, balgami da kusar…