Neslihaninci Merhaba hanımlar 8 aylık bebeğim yaklaşık bir haftadır uykusunda içini çekerek ağlamaya başlıyor sonrası o ağlamalar çığlık çığlığa gidiyor çok zor uyandırıyorum bu haldeyken;gecede en az iki kez yaşıyorum.Benim durumumda olan yada gece terörü konusunda tecrübeli anneler var mı?😔
Kafamaaagoree Neslihaninci bebeğe bakan kişi bağırıyor olabilir korkutuyor olabilir nazar da olabilir 7 kere Ayetel Kürsi okuyun öyle yatırın
Neslihaninci nilesea birden başladı öncesinde de sık uyanan bir bebekti fakat uyandığında ağlamazdı emer geri uyurdu.
nilesea Neslihaninci çok geçmiş olsun, hakkında pek bir fikrim yok ama aklıma şu geldi, hayatınızda bir değişiklik oldu mu son zamanlarda, bebeğinize siz mi bakıyorsunuz gün içinde, hep beraber misiniz?
Neslihaninci nilesea bebeğimi kayınvalidem bakıyordu ama son zamanlarda sağdığım sütü bile vermiyordu problemlerimiz vardı günah almak istemiyorum ama bebeğime de kötü mü davrandı diye aklımdan geçmiyor değil😔
Neslihaninci Kafamaaagoree ben de kimsenin günahını almak istemiyorum ama aklıma da başka bişi gelmiyor çünkü eşim de ben de onun yanında sesimizi yükseltmeyiz bile babası da ben de işten geldiğimizde hiçbir şeyle ilgilenmeyip zaten kuzuma odaklanıyoruz sureleri okuyorum inşallah tez zamanda düzelir 🙏🏻
Esramsb @Neslihaninci görmeden bilmeden yorum yapmak istemem ama uyku terörü genelde stresli ortamlarda vakit geçiren çocuklarda oluyor kısa süre biz de yaşadık. Eğer arkadaşın bahsettiği gibi bebeğe bağrıldıysa yeterli sevgi gösterilmedi ve bağ kurulmadıysa açığa çıkabiliyor. Siz yanında olun destek olun uyandırmaya çalışmayın sadece kucağınıza alın ve sakinleşmesini bekleyin ışık vs açmayın 20dk 30 dk gibi bir süre sürebiliyor. Gün içerisinde verimli zaman geçirmeye ve sürekli yanında olduğunuzu onu sevdiğinizi söyleyin.Uyumadan önce rahatlatan sureler dinletmeye çalışın. Zamanla geçecektir inşaAllah 🥰
Neslihaninci Esramsb inşallah tez zamanda geçer ışığı açmıyorum sakince öpüyorum sesleniyorum okşuyorum yüzünü ayetel kürsi nas felak surelerini defalarca okuyorum ama çok üzülüyorum 😔
Esramsb Neslihaninci çok haklısınız anneyiz o hallerine dayanamıyor insan ama geçecek inşallah birazcık sabır 🥰
nevakus Neslihaninci merhaba düzene girdi mi uykularınız? 3 gecedir bizde aynı şekildeyiz çünkü akşam 10 da uyutuyorum, gece 3-4 olana kadar derin uykuya geçmiyor ve nerdeyse yarım saatte bir çığlık çığlığa ağlıyor diş mi, atak mı, gece terörü mü çözemedim
Neslihaninci nevakus biz de aynıyız abartısız 12-13 defa uyanıyoruz ki 22:30 dan önce uyumuyor sürekli ağlayarak uyanıyor atak haftası diyorlar ama bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum😣