KirmiziBalik Geceleri saat basi dk basi uyaniuor ayakta salliyorum o sekilde uyuturm normalde ama iki saattir ayagimda hala dalamadi calpol versem mi sizce gunduz uykularida yok gecede boyle ikimizde perisaniz siz neler yaptiniz
Egemom21 KirmiziBalik eğer diş çıkarıyorsa ve çok huysuzsa bir çay kaşığı verin bence ağrı çekmesin yavrucak iyi gelir hem çok geçmiş olsun
KirmiziBalik Egemom21 16 aylik alt kopek disleri cikiyor beyazladi aksam yatakrne verdim uyudu guzel ama tekrar versem mi diye dusundum saat birden beri bu sekildeyiz hala dalamadi
MehtapSena Kaç aylık bebeğiniz benim 3ay 16 günlük sürekli elini mememi emmek istiyor engel olduğum zaman da ağlıyor acaba dişmi çıkarıyor diye bakıyorum ama Bi belirtisi de yok
SareLinaM MehtapSena dis icin cok erken,bebekler dogduklari andan itibaren emme refleksiyle parmaklarini hep emiyorlar zaten
Bendiyebiri MehtapSena diş değildir benim kızımda 3 buçuk 4 ayında başladı ama 8 aylık hala bişey yok.
MehtapSena SareLinaM ama görseniz normal bir şekilde değil emen bebek görmüşüm ama kızıma anlam veremiyorum son 10 gündür öyle
SareLinaM MehtapSena yani bilemedim benim bebegim 10 gunlukkende şapur supur emiyordu 5 aylik hala emiyor ama henuz dış cikarmadi
KirmiziBalik MehtapSena mama icmiyor meme de yok sadece ek gida aliyor gece yatarken krnini guzel doyurup oyle yatiriyorum 8aydan itibaren gece beslenmesini kestik biz son bikacgundur boyle disten yapiyor diye dusundum
KirmiziBalik Noriye mamayi kendi istemiyodu zaten gece kalktikca salladim ayakta salliyorum o sekilde uyutuyorum kalktikca salladm su verdim o sekilde uyudu alisti ama simd gece kalkimca kaldirip biseyler yedirdigimi biliyorum cok zor
Noriye KirmiziBalik bnmkide 7 aylık olmasına 15 gün var ek gıda reddi yaşıyoruz gece emmeyi kesse yer mi acaba ama bnmki sallanmaktan hiç hoşlanmıyor 🥺
KirmiziBalik Noriye gece emeyi kesse sabah cok acikmis bi sekilde kalkacagi icin mecbur yemek yiycek bende bazrn yemedigi zaman cok acikana kadar birakiyorum oylelikle anca yiyordu
Noriye KirmiziBalik çok düşkün nasıl basarcam bilmiyorum ek gıda veriyorum almıyor resmen göğsüme yaklasp meme istiyor 🥺