Keremy00 Bebeğim 1 yaş 11 günlük doğdu doğalı hiç uyku yoktur ben artık dayanamıyorum üstümü başımı yirtasim geliyor sabrım tükendi ne yaptıysam olmadı yok uyumuyor ben ne yapayım arkadaşlar bana yardımcı olun fikir verin psikojim bozuldu bebeğime yansıtmıyorum ama yastığı yorganı yumruklamaya başladım istemsizce çok zor durumdayım 😢😢😢
Ketsan Keremy00 geçen burda bir anne paylaşmıştı melisa çayı içtikten sonra bebeği uyumaya başlamış, o da burda okumuş yazan anneden Allah razı olsun diyordu emziriyorsanız melisa çayı içmeyi deneseniz
aysmre0313 Keremy00 zaditen alerji ilacı vermişti bize profesör çocuk cerrahi çok çok rahat uyumuştu bi araştırın
esrayaren Keremy00 benim kızımda öyle 13 aylık olacak doğduğundan beri öyle.. halen uyanık onun uyumasını bekliyorum
Keremy00 Merov maddi olarak bu çok zor denemediğim teknik kalmadı okuyup araştırdımdigim kadarıyla yapmaya çalıştım 20 dakika da bir uyanıyor
muhammedim- aysmre0313 4 yaşındaki kızıma yazmıştı doktor ama uyumadan önce ver demişti bnde gündüz verdim kizim aksama kadar başını yastıktan kaldıramadı çok yorgunum diyip durdu çok ağır bir ilaç bu
Busra2326 aysmre0313 onu ben de kullanmıştım iyi gelmişti ama doktor tavsiyesi ile kullanılmalı sonuçta ciddi bir ilaç kiloya göre damlası söyleniyor
uckizannesi Keremy00 canım ben en son bıraktım ne zaman uyursalar o zaman diğer türlü ben düzen yapmaya öalıştıkça çıldırmak üzereydim şimdi hiç sıkıntı yapmıyorum uyarsalar bende uyuyorum uyumazsalar bende işlerimi hallediyorum geceleri oh çok rahatım böyle tavsiye ederim
aysmre0313 muhammedim- miktar olarak ne kadar verdiniz acaba ? Doktorun tavsiyesi ile verilmeli zaten ben belirtmişim kendim de beslenme uzmanıyım aklıma göre yada netten araştırmayla vermem evladıma 😊👋
Kbraerdn44 Vicol bitkisel damla kullanmanı öneririm benim bebeğim 5aylık diş çıkarıyor çok iyi bi eczacı önerdi uykuya yardımcı sakinleştiriyor sanırım uykusunu getirtiyor ayakta etmen bebek birde sürekli ağlıyor onu kullanmanı öneririm yemin ederim 3gündür kullanıyorum rahat ettim günde üç kere veriyorum sizde alabilirsiniz hiçbir Zararı yok tamamen bitkisel canım
Ketsan Keremy00 aktardan almıştı bir bardak suya bir tutam kadar koymuş, kaynamış suya atılıp 10 dk kadar demleniyor sanırım nette tarifi vardır, bence deneyin. Benim bebeğim daha küçük uyuyor şuan uyku problemi yaşayacak olursak bu aklımda :)
Busraa3535 Keremy00 bnm kızımda zırt bırt memeye kalkar 18 aylık. Yarım saatte 1 saatte bit ayakda. Deliksiz aslaa uyumaz sabaha dek.