Koca Çocuguöm 30 aylık erkek.Tuvalete daha tam alışmadı arada soyluyo götürüyorrum tuvalete ama sünnette daha ettiremedık kayınbabamdan dolayı geç ettirin demişti pişman oldum esım sozunu dinledıydı bebekken daha cabuk iyilesır bılmezdı ama sımdı ne zaman sünnet ettırmeliyim bilmiyom ettırsem tuvaletını yapmaya korkar çabuk ögrenemez dıye teretdütteyım sizce ne yapmalıyım?
Yasolinne Koca 2-7 yaş arası cinsel kimlik kazanımı yaşıdır. Artık geç, yaptırmayın derim. Önerilmez. Anlamsız da olur zaten. Ayrıca tabi ki tuvalet eğitimi sürecini zora sokar, travma olur.
Hs20 Koca canim 2 ile 6 yaş arası pek önerilmiyor keske bebekken yaptirsaydin ya ben ilk oğlumu 10 günlük ikincisi bebeğim de kasımın 2 sinde doğdu 7 Kasım’da yaptırdık 3 günde iyileşti ikinci olursa erken yaptır naçizane tavsiyem kendin içinde Bebek içinde iyi olur
Taze_anne34 Suan cinsel kimligini ogrendigi icin 5 yasina kdar önerilmiyor 2 yasina kadar olmadiysa en az 5 yasina kadar yâptirmayin diyorlar. Ben 3bucuk aylikken yaptirdim ogluma
Taze_anne34 Koca ben dahada kucukken istiyordum 40liyken falan eşim kiyamadi sonra 3bucuk aylik olunca dedik yaptiralim kayinpederim dediki daha kucuk oyle seymi olur bizde dedikki doktor diyor yaptirin diye falan dedik oylelikle yaptirdik insanlar herseye karismasalar olmaz zaten
Aryaronya93 Ben ikiz oğullarımı 2,5 yaşında sünnet ettirdim tam iyileştikten sonra yani şöle diyim 1 ay geçtikten sonra tuvalete alıştırdım.. ilk önce sünnet ettirin daha sonra tuvalet eğitimi verin..
Yasolinne Koca Yine sizin kararınız ama sağlıklı olanı 6-7 yaştan sonra yaptırmanız psikolojik açıdan. Psikososyal gelişim döneminde şu an bebeğiniz.
Hs20 Koca olsun vardır bundada bı hayır kuzum bı daha kine daha tecrübeli bı anme baba olmuş olursunuz