Elifkrl Tahmini doğum 19 nisan - doğduğu tarih 13 nisan kız bebek atak haftasındayız sanırım ve kac gun surer bu biri yardımcı olurmu ✋
SedaAfra Tahmini doğum tarihi 10 Haziran doğum günü 12 haziran kız bebiş 2019 bende hazırda bekliyimmm
Elifkrl Nur_1234 bu nasıl hesaplanıyo allah askına anlatın banada bendede var atak sayfası hesaplayamıyorm
Elifkrl Nur_1234 bu nasıl hesaplanıyo allah askına anlatın banada bendede var atak sayfası hesaplayamıyorm
Daisyy Nur_1234 merhaba bizimki de atakta sanırım tablodan hesapladım ama kaç günü var bilemiyorum. Kısa sürüyor galiba bu atak. Doğması gereken tarih 28 haziran, doğduğu tarih 16 haziran erkek bebek
Nslhnkrbdk Nur_1234 bizim de beklenen doğum tarihi 2 mart, normal doğum tarihi 20 şubat erkek bebek bakabilir misiniz 3 haftadır gece uykularımız yok çok yıprandık
Esmmstf2016 Nur_1234 16 nisan dogum tarihi tahmini dogum tarihi 26 nisan erkek bize de bakin nolurrrr🙏
Nur_1234 Nslhnkrbdk 33 gün kalmış bir sonraki sıçramaya. Bu huzursuz dönemi ataktan değil,annenin ondan uzaklaştığını farketmesinden kaynaklı oluyormuş.mesafe kavramını öğrendiği içinmiş.kolaylıklar diliyorum 🙏🏻
Yekyek12 Benimde atakta onu biliyorum ama kaç gün sürecek acaba? 16 mayis doğum, beklenen 1 temmuz. 😢 biri bakarsa çok sevinirim. Şu an ki huysuzluguna ise hep kisa vadeli cozumler bulabiliyorum 😢 yorgunluk tavan.
Nesli68 Bizim durumda vahim atak mi acaba Dogmasi gereken 20 agustos Dogum tarihi 5 agustos Kiz bebek
Nesli68 Nur_1234 peki belirtileri bikac gun once baslarmi iki gundur huzursuz bide kac gun surer bu atak ne yapmami onerirsiniz
OzzRml Bu hesaplamayı ilk kez gördüm. Tahmini doğum 15 temmuz, dogum tarihi 5 temmuz. erkek bebek. Bu aralar atak haftasındayız sanırım hesaplayabilir misiniz? Bir de merak ediyorum nasıl hesaplanıyor