Gmznr2909 Eğer bezi açtıysanız ve pipisi dikse hemen üstünü örtün çünkü sizi sulayacak Erkek bebeklerine hep 1 numara büyük bez alın tam kilosuna uygun olan pipide tahriş yapar( bu bana doktor tavsiyesiydi) Billuruna pisik kremi sürmeyi doktor söylemediği sürece Pipinin fazla derisini geri itmeyin doktor demediği sürece Bezi bağlarken pipi yukarı değil aşağı bakmalı Eğer eksiğim yanlışım varsa düzeltin tecrübeli annişler bunlar benim deneyimlerin ve doktorun tavsiyeleri
tineanigra Gmznr2909 Eğer bezi açtıysanız ve pipisi dikse hemen üstünü örtün çünkü sizi sulayacak En haklısı bu 😂😂😂 fışkiye gibi mübarekler 😂😂
FerEm Gmznr2909 ben her acmaya mutlaka sulanangillerdenim yaaa😂 sıpa bir anda yapiveriyor yetisemiyorum bi de yapinca gozlerini kaciriyor ben gulunce bi an gulumsuyor ya iste o an evi sulasada yumusamis oluyorum😂 cok fenalarrr cokkk
Gmznr2909 tineanigra ben çok sulandim valla çiçek gibi suladi beni hatta doktorun üstüme bile istemişti 😁
3yasakadarsifirekran Gmznr2909 hahahhahahajajajjajajajaja 😀😀 ya geçen bir sapık burda konu açmıştı kocamın dassağına bakın diye o aklıma geldi yaa krkdlskdk😀😀😀
tineanigra Gmznr2909 18 Aylık oldu benimki neredeyse daha geçen gün banyo için soydum ve sağlam nişancı oğlum suratımdan aşağı işedi 😂😂
1__anne Gmznr2909 benim oğlum sünnet olurken bile işedi 😁 artık o kadar alıştım ki bezi açınca bekliyorum yapsın sonra değişiyorum 😂😂
ceylanguller Gmznr2909 bende cok sulandım ve bi anda geliyodu oldugum yerden sıcrıyodum iyiki alt açma örtüleri var 😂
Beraninannesii Gmznr2909 Benim annem oğlum ilk doğduğunda bezini açınca çişini yapsın diye pıt pıt vururdu hemen yapardı bezi önüne siper ederdi 😂 Buda benden bı taktik olsun 😂
minikordek Zynpslh0 sünnet oldu mu? Benim bebeğim de 8 aylık 4 aylık filandı galiba sünnet olduğunda öncesinde o acemiliğe rağmen hiç kaza yaşamamıştık yapsa da direkt suratıma gelmiyordu sakin sakin yakalıyordum sünnetten sonra fıskiyeye döndü🤣
Beraninannesii Gmznr2909 Bezi açınca zaten rahatlıyor uyarı verirsen yakalarsin demişti şimdi 5 aylık artık bezi açınca yapmıyor aksine yenisini takınca hemen yeniye yapıyor 😂
3yasakadarsifirekran Gmznr2909 evet ya koyanda kadınmış meğer O gün baya olaylar yaşandı forumda herkes abdest almaya koştu 😀