Oğlum tam 40 günlük oldu. Dün akşam saatlerinde birden bire mememi almamaya başladı emmek istiyor ama tutamıyor mu tutmuyor mu veya bir derdi olduğu için mi almıyor anlamadım. Avazı çıktığı kadar bağırıyor memede. Hem emmek istiyor ağzını açıyor hem ellerini yumruk yapıp avazı çıktığı kadar ağlıyor. Zar zor tutturuyorum. Sonra göğüs ucunu taktım emdi. Sonra geri çıkardım memeyi denedim emdi. Sonuç olarak emiyor ama zorla niye böyle çığlık atıyor anlamıyorum ve biberonda vermiyorum çok çok nadir. Sonra ertesi gib yani bugün fark ettim saat 17 gibi kaka yapmamıştı. Yine memeyi emmeye çalışırken bağırdı çıldırdı ememedi. Silikonu taktım emdi sonra çıkardım normal memeyle emmeye devam etti. Kaka yapamadığı içi zeytinyağı sürdük popo deliğinin oralara ve karnına bir saat içinde ishal gibi kaka yaptı bayağı. Sonra birkaç saat sonra tekrar baktık kaka yapmamıştı sonra tekrar zeytinyağını sürdük aynı şekilde çok az yaptı kakasını. Nesi var anlamıyorum. Durup dururken birden mememi almamaya başlıyor veya alamıyor bilmiyorum çok çaresizim bu iki konuda anlam veremiyorum ne oldu🥺