Sedacyln Akşam en geç 9,30 da uyuyan kızım 3 gündüe uyumuyor. Uyuttuktan 1 saat sonra uyanı gece 1e kadar uyumuyo çıldırmak üzereyim tam uyudu diyorum kendime vakit ayırıcam dinlenicem uyanıyo. Umarım gecici bir durumdır yoksa kafayı yicem. Sizde durumlar ne
Ogretmen_anneeee Sedacyln bebegim 11 bucuk aylık suan da ve sizin ayınızda oglum da öyleydi kafayı yiyecektim ama inanın geçiyor en fazla 7-8 güm sürdü
BirPatiSever Sedacyln biz de 9 buçuk aylığız ve gece uykusuna 22-22.30 civarı geçiyor. Genelde böyleydi şuanlık değil. Gündüzuykusu da çok az. Sabah yarım saat, öğleden sonra yarım saat gibi. Sizin gündüz uykusu nasıl
Oykumm_21 Sedacyln bizde zor uykuya geçiyoruz ve şuan 19 aylık öğlen uykusunu kesti + akşam uykusunada direniyo neyine direniyo anlamiyorum
derenay Benimde öyle atak haftasıymıs lanet bişey uykusuzluktan zombiye dönmüş durumdayım bir haftadır
Sedacyln BurcuYpc evet kesinliklr bende böyle düşünüyorum çünkü defa uyuyup akşam 1 saat uyuduktan sonra bidaha uyumuyor
Sedacyln Ogretmen_anneeee 7-8 güne razıyım her böyle olur artık diye korkuyorum çünkü ilk defa uyku düzeni bozuldu
Sedacyln Oykumm_21 bide uykuları olduğı halde uyumuyolarya kahroluyo insan biz anaları bıraksalar 24 saat uyucax yorgunluktan sms bebelerimiz direniyo inatla😂
Oykumm_21 Sedacyln aynen öyle eter koklatcam artık 🤣🤣🤣 işin şakası ama nezaman düzene girecek acaba yakın zamanda odasını ayircam karyola almam lazım inşallah odasına alışır ve uyur
Sedacyln Oykumm_21 bende dolap aldım karyola alıcaz şimdi 1 yaşına girince odasını ayırırm diyorum ama imkansız gibi geliyo😫