geceuyumayanne1 Kızlar burdaki postlardan görüp denedim bı kaç gündür içiyorum içerisine papatyada kattım ama yine gece milyon kez kalkmaya dewam etti uykusuzluktan bayilacam🤦 benim bebede işe yaramadı varmı uykuya bı çözümü oLan 🌼
ayda17 geceuyumayanne1 🤭 bu her bebekte işe yaramayan ama her annenin mutlaka diğerine önerdiği o çay değil mi? 🥲 uykusuzluk problemi çok çeken bir anne olarak (ki hala devam ediyor) hiçbir şey işe yaramıyor 🥹 neler denedim neler. Şuan bile hala uyumadı son çare ninni eşliğinde ayağımda sallıyorum🤯
Kubrakyrk Ben hava nemlendirici içerisine anason kaynatıp koydum kokusuna uyuyor sanırım 🥱 önceden sobanın üzerine koyarmış büyüklerimiz kokusu rahatlatıyormuş dene istersen
geceuyumayanne1 Kubrakyrk teşekkür ederim 🙂 hava nemlendirici var deneyim bende anasonu inşallah fayda eder.
sadeturkvatandasi Kubrakyrk sarhoş olup uyuyor bebeğiniz, yapmayın lütfen zararlı. Koklayıp beyni uyuşuyor uyuyor, büyüklerimizin her yaptığı doğru olsa keşke.
minikMarquez Kubrakyrk anason çok derindir kokusu bebeği uyusturur resmen büyüklerimiz uykularına düşkün olduğu için bebekleri uyutup yatarlardi sanki bebek baktıkları vardı yaptığınız koku deneyi riskli