Lulukbebek Adetimin bitimine 2gün kala korunmasız ilişki oldu hamile kalma olasığı varmıdır adetim biteli 5gün oldu bir anda ağzımda sulanma adet kanaması gibi ağrı ve akıntılı pembemsi akıntı geldi. Sizce öyle bişey olabilirmi
_YanakReisinAnnesii Lulukbebek adetime 2 gün kala bir kaza bizde yaşadık fakat ben ertesi gün hapı almıştım
Ikizannesi06 Lulukbebek kalınabilir ertesi gün hapı almanızı öneririm. Ayrıca arkadaşlar kadın size adetken ilişkiye girmesini sorgulayın dememiş sizce hamile kalınır mı demiş kendi midesi alıyorsa sizene ?
UmmuAbdullah Adetliyken ilişkiye girilmesi hem sağlık açısından hem dini açıdan hem de temizlik anlamında uygun değil. Adetliyken neden böyle bir şey yaptınız ki
Bal_bebegim Lulukbebek 1.regl iken ilişkiye girilmez hem dinen hem sağlık açısından uygun değil. Bunu öğrenin 2.adet döneminde değil yumurtlama günlerinizi takip edince o günler hamilelik olma ihtimali daha yüksektir
Berenpinar Lulukbebek arkadaşlar biraz yargılayıcı ama doğru bir şey yazmışlar adetken ilişki pek hoş karşılanmaz. Belkide çok despot bir eşin var ve bu duruma seni zorladı bunuda düşünmek lazım seni yargılamadan önce. Ama maalesef hamile kalma olasığın var.
Berkeveannesi Ya ne uzattiniz kadın girdiyse girdi size ne girdi burda ben onu anlamadım. Kalirmiyim hamile kalmazmiyim demiş uzatmasaniz sağlık açısı bilmem ne sizene insanların sağlığından. Ne temizsiniz ama he.
Bal_bebegim salakmisincemilee post açan kişiye cevap veriyorum araya atlayan kim acaba neyin kafasındasın sen ya 😀 ugrasamıcam seninle hadi bye.