GamzeDurmus Sukrandemirall çok üzgünüm bebeğimin ilk emziğini kaybettik saklamak istiyordum, tekrar almak istiyordum ama bebeğim 4 aylık sadece 2 ay için tekrar aynı emziğe para vermek istemedim tek satılsaydı alacaktım 🙄 üzüldüm açıkçası
-Mathilda- GamzeDurmus Gece yanan mavi renkli olandan bende var dolaba koymuştum ikili olarak isterseniz o şekilde alabilirsiniz . Bebeğim tüm çabama rağmen almadı :) 9-10 kere denenmiştir en fazla
GamzeDurmus -Mathilda- malesef bizimki mordu 🥲 dolapta hiç kullanılmamış var ama tekrar alsam mı karar verememiştim 🥲 sizce almak iyi fikir mi 🥺
-Mathilda- GamzeDurmus Kullanıyor mu şuan ? Yoksa saklamak için mi 8-9 aylara kadar kullanabilirler aslında ağızları çok büyümüyor ya tam geliyor
GamzeDurmus -Mathilda- kullanıyor evet sonrasında da saklamak istiyorum, ama düşündüm ilki gibi olur mu diye ama onu da kullanacak sonuçta bilemedim kararsız kaldım 🥲
-Mathilda- GamzeDurmus Gerek yok bence yeni yeni bi sürü şey alacaksınız onların anısı olur ☺️ hem elinizde 1 tanede olsa var emzik
Agaclargibi Canım ben bunu satacağım ikili aldım tekini kullanıyoruz tekini satıcam hiç kullanılmadı fosforlu 60tl kutusuyla yollarım istersen 0-6ay
Agaclargibi HONEYBABY_ özel mesaj atarsanız yardımcı olurum kim almak isterse artık benim için sorun değil