NehirGuven Kızlar kızım biryaşında bu zamana kadar gündüz uykularımızda gayet ıyıde günde ıkı uyku yapardı. Gece uykularımızada kolaylıkla gecıs salıyoduk ya emerek yada salanar uyurdu ama 1yaşına girdi gırelı gece uykularımızda yok gunduz uykularmızda neden öyle oldu anlamadım 🤔
Sariiannee NehirGuven Artık her şeyi biliyorlar.Bu yüzden uyumak yerine oynamak istiyorlar.Oğlumda bazen yapıyor öyle maleaef
Rengin NehirGuven az önce sizin kurduğunuz cümleleri arkadaşıma kurdum. Aynıyız me gece ne gündüz uyku yok delirmek üzereyim. Zombi gibi geziyorum ortada.
Dilaraa NehirGuven 15 gün var benimde kızımın yaşına girmesine herkes bir sendromdan bahsediyor bende ne diyim korkuyorum valla
NehirGuven Rengin Sizindemi 1yaş sonrası oldu daha öncesınde cok sukur ıyıdı uykuları falan bı anda uyku olayı kabusa donustu 😭
NehirGuven Bsrulu acaba öylemı dıye düşündüm ama mesela dun hıc uyku uyumadı sabah 9da kalktı 3te zor uyudu oglen yarım saat aksamda 10bucukta bı uyudu 1bucukta uyandık sabaha kadar bıdaha uyumadı aglamıyoda oynuyor 😅
GizemBoncuk NehirGuven benim kizimda 11 aylik.ayni sikinti var gunduz uykusu olmazdi ama gece en gec 11de uyurdu. Simdi 2ye kadar duruyor. Calisiyorumda resmen pilim bitiyor.nasil olucak boyle bilmem
merve5561 NehirGuven ah ah aynı durumdayız doğumgününden sonra aniden değişti gece yarim saatte bir uyanıyor gündüz hiç uyumak istemiyor oturmak istemiyor o kadar yorgunum ki anlatamam
NehirGuven merve5561 Aynıyız gercekten ne zaman gecer bu durum acaba 🙄 yada ınsallah gecıcı bir durumdur😓
NehirGuven merve5561 Ah o ek gıda benım ıcınde zulum yemek yemek hıc ıstemıyor dogru duzgun bırsey yemıyor zaten kendıde atıyor hep mama sandalyesınden. Karnı acıkınca yemek yemedıgı ıcın mecbur emmek ıster canım zaten gecıcıdır o olay