Tuem 48 günlük kız bebeğim var idrar testinde enfeksiyon çıkmıyor fkaat idrar kültüründe bakteri ürüyor çocuk nefrolijsiine yönlendirildik başına böyle bir olay gelen var mı yardımcı olur musunuz
Elifmoms Tuem testi tekrarladınız mı acaba? Bemim kızımda da 3 4 aylıkken idrarda enfeksiyon çıkmıştı evde yaptırıp götürmüştük doktor tekrar istedi aynı gün içinde bida verdik temiz çıktı. Kız çocuklarda idrar verme işleri biraz sıkıntılı oluyor malesef
Kayra14 Tuem eekek çocuğun da 6 ay boyunca kültür de urume oldu ve nefroloji ye gittik ordan erkek cicugu olduğu icin üroloji ye gidip volding çektirdik
Nur345 Tuem gecmis olsun benimde basima geldi 8 gunlukken idrar yolu enfeksiyonundan 12 gun kuvozde yatti cikardiklarinda halâ daha enfeksiyon vardi bizide yonlendirdiler gittik kum varmis bobreklerinde
Vmerve babyalparslan istanbuldayım benimde aynı sıkıntılar oğlumda var böbreklerinde kum var hangi doktor bana söylermisiniz? Çocuk nefroloji doktoru araştırıyorum.
babyalparslan Vmerve Avrupa yakasındaysaniz cam sakura şehir hastanesi çocuk nefroloji doçent sevgi yavuz harika bir doktor çok bilgili isindee iyi sert bir yapısı olsa da aslında çok samimi içten biri cokda bilgili çok hastası var kadını daha nasıl ovenilirim bilmiyorum
Vmerve Nur345 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun sizin bebişin ne sıkıntısı var acaba benim oğlumda enfeksiyon ve kum var. Öneri için teşekkür ederim belki götürebilirim oraya
Vmerve babyalparslan evet biliyorum çam sakurayı ama önce çocuk doktoruna muayene olmak gerekiyormuş çocuk doktoru yönlendirince nefrolojiye randevu alınabiliyormuş sanırım olmadı öyle yaparım
AyseninAnnesiiii Nur345 idrar tahlilinde kum oldugu nasıl anlaşılıyor acaba hangi değer bilgilendirirseniz çok sevinirim
Vmerve Nur345 oğlumda da kum var 2 aylıkken çıktı çok zor bi süreç yavrum kimi zaman acı çekti uyumuyor yemek istemiyor tedavi size faydası oldumu oluyormu yani ilaç etki ettimi bebeğe
Nur345 Vmerve ben iciremiyorum kusuyor cogu zaman gunde bir siringa yani 4 ml ve 3 kere cok zor iciyor doktor eger kusarsa gelisimi geriler limonlu su ver dedi bazen ilac bazen limonlu su veriyorum